Asito trekt met gunning Beeld en Geluid niet alleen een bijzonder gebouw naar zich toe

Asito heeft zich per 1 oktober voor minimaal drie jaar verzekerd van de schoonmaakdiensten bij Beeld en Geluid in Hilversum. Daarnaast zijn er twee optiejaren opgenomen in het contract.  
 
De gunning is mede naar Asito gegaan door de flexibiliteit die het schoonmaakbedrijf kan garanderen als in 2020 de Beeld en Geluid Experience grondig wordt verbouwd. “In die tijd blijft het gebouw gewoon open en het archief toegankelijk voor belangstellenden. Dat vraagt wat van onze schoonmaakkrachten”, aldus Sales consultant Ruben Kleijer“Daarnaast hebben we het als altijd goed gedaan op het gebied van aandacht voor onze mensen.”  
 
Beeld en Geluid 
Beeld en Geluid, onder meer bekend van het Top 2000 café, vestigt zich sinds 2006 in Hilversum en beheert een archief met meer dan 1.000.000 uur aan radio, televisie, film en muziek. Het gebouw kenmerkt zich niet alleen om de unieke kleurrijke glasgevel, het dient tevens als instituut voor mediacultuur. Zo kunnen mensen er ervaren hoe het is om het nieuws te lezen of radio te maken.   
 
Ruben: “Heel veel mensen kennen Beeld en Geluid misschien niet van naam, maar wel als ze een foto van het pand zien. Dat zegt denk ik genoeg over deze bijzondere locatie. Naast dat we een goed financieel voorstel hebben gedaan, hadden we ook en sterk kwalitatief verhaal. Daarin hebben Luuk Hagenaars en Reontien Tijhof een belangrijke rol gespeeld tijdens de interviewsHet klikte gelijk.

De contractondertekening, met v.l.n.r.: Ruben KleijerEppo van Nispen tot Sevenaer (Beeld en Geluid), Marcel Hermsen, Minke van Slooten

Beeld%20en%20geluid
Beeld En Geluid

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito