Maatregelen rondom coronavirus

De uitbraak van het coronavirus en de toename van het aantal besmettingsgevallen is het gesprek van de dag. Welke maatregelen treft Asito en wat kunt u zelf doen?

Asito volgt continu de berichtgeving van het RIVM rondom het COVID-19 (corona) virus. Het RIVM stelt dat er vooralsnog geen aanvullende (schoonmaak)maatregelen nodig zijn. Wel geeft Asito binnen het bestaande schoonmaakprogramma maximale aandacht aan de reiniging van contactpunten, zoals deurklinken, trapleuningen, liftknoppen, etc. 

Vooralsnog dragen de Asito schoonmaakkrachten géén extra persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en handschoenen, tenzij er op locatie anders wordt voorgeschreven. 

Wat kunt u zelf doen? 
De belangrijkste maatregelen die u en uw medewerkers kunnen nemen zijn:

• Was uw handen regelmatig
• Zorg voor voldoende faciliteiten om handen te wassen. Is er geen zeep en stromend water in de buurt, zorg dan voor desinfecterende handgel
• Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Print het corona hygiëneprotocol en hang ze op op uw locatie(s)

Meer informatie
Bij nieuwe ontwikkelingen informeren wij u zo snel mogelijk. Heeft u vragen of wenst u een uitbreiding op het bestaande schoonmaakprogramma? Mail naar uw contactpersoon bij Asito.


Maatregelen rondom coronavirus asito
Maatregelen Rondom Coronavirus Asito

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito