bekijk

Projectleider Maya viert 70-jarig bestaan van Asito én Wehkamp

Asito bestaat 70 jaar! Om dat te vieren, zetten we onze klanten in het zonnetje met onze waarderingsvrachtwagen. Maar niet alleen Asito viert haar 70-jarig jubileum, ook Wehkamp bestaat dit jaar 70 jaar. “We hebben een hele hechte relatie opgebouwd in de afgelopen jaren. We kunnen alles tegen elkaar zeggen”, vertelt Maya van Limbeek, projectleider bij Asito.

waarderingsvrachtwagen 70 jaar Asito bij hoofdkantoor Wehkamp

Het is alweer zo’n achttien jaar geleden dat Maya terechtkwam bij Wehkamp. Hier begon ze als schoonmaker, in dienst bij Asito. Ze ontwikkelde zich tot voordame en daarna tot projectleider. “Wehkamp is een van de meest boeiende opdrachtgevers”, vertelt Maya. “Het is een heel dynamisch bedrijf, de klok staat hier nooit stil. Ik heb het bedrijf door de jaren heen zien veranderen. In mijn eerste jaren hier kwam de digitale omslag. De papieren folder werd digitaal, dat was een hele grote stap. Ik ben eigenlijk meegegroeid met Wehkamp. Zij maakten de ontwikkeling van papier naar digitaal, en ik ontwikkelde me van schoonmaker tot projectleider.”

Altijd een stapje voor

Wehkamp loopt altijd een stapje voor, weet Maya. “Het is een heel innovatief bedrijf. Als ik het over een nieuwe ontwikkeling heb, zijn zij daar allang mee bezig. Daar kunnen wij van leren. De samenwerking verloopt sowieso heel fijn. Het voelt niet als een relatie tussen een klant en een aannemer, maar als een gelijkwaardige relatie. En de schoonmakers worden nooit vergeten; zij horen er helemaal bij. Ze worden in het zonnetje gezet op de Dag van de Schoonmaker, maar ook met alle andere feestdagen.”

Liefde voor mode

Ook kan Maya haar liefde voor mode kwijt in de samenwerking met Wehkamp. “Ik vind het leuk om me bezig te houden met de modetrends. Wat komt er het komende seizoen op de markt? Welke kleuren springen eruit? Als de buyers inkopen hebben gedaan, probeer ik daar altijd even een praatje mee te maken. Dan ben ik weer helemaal op de hoogte van de nieuwste trends.”

70-jarig bestaan

Het is dit jaar dus dubbel feest voor Maya: het 70-jarig bestaan van Asito én van Wehkamp. Maya is trots dat ze bij Asito werkt. “Er is altijd iemand die naar je luistert of je kan helpen, we staan allemaal voor elkaar klaar. Dat warme familiegevoel is heel waardevol.”

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op