bekijk

Selectie Heracles Almelo naar testlocatie Asito

De spelers, stafleden en andere medewerkers van Heracles Almelo hebben zich afgelopen donderdag bij een testlocatie van Asito laten testen op het coronavirus. Daarmee maakten zij gebruik van een service die Asito, in samenwerking met ADG dienstengroep, sinds enkele weken aanbiedt aan alle 10.000 medewerkers.

selectie heracles almelo naar testlocatie asito

Commercieel directeur Remko Stolk over de rol van Asito als hoofdsponsor: "Hoofdsponsor zijn van Heracles Almelo betekent méér dan ons logo op de shirts. In deze lastige tijden vinden we het belangrijk continu in gesprek te blijven met elkaar, over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens deze gesprekken merkten wij dat onze eigen Corona Testservice van betekenis kan zijn voor Heracles Almelo. Vandaar dat wij onze testlocatie, in eerste instantie bedoeld voor onze eigen medewerkers, open hebben gesteld voor Heracles Almelo. We bieden hiermee een praktische oplossing om alle spelers en medewerkers van de club snel te kunnen testen en kunnen zo een positieve bijdrage leveren aan ieders gezondheid."

Testservice op 14 Asito-locaties

Alle 10.000 medewerkers van Asito kunnen binnen één of twee dagen terecht op 14 locaties in heel Nederland. Uiterlijk twee uur later weten medewerkers met zekerheid of hij of zij veilig aan het werk kan. Zo wordt de impact die corona heeft op de dagelijkse praktijk in toom gehouden.

De Corona Testservice is, na de versterkte focus op luchtkwaliteit, de volgende stap waarmee Asito samen met de ADG dienstengroep haar verantwoordelijkheid neemt. Joost Brinkhuis, manager kwaliteit en personeelsontwikkeling bij Asito, legt uit dat de testservice niet alleen eigen medewerkers beschermt. Natuurlijk is het bewaken van de veiligheid van medewerkers en continuïteit in de bedrijfsvoering één van de belangrijkste ambities van de testservice. Daarnaast hoopt Asito zo bij te dragen aan het ontlasten van de zorg en het terugdringen van het virus.

Lees het bericht over Asito's eigen testservice

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op