bekijk

Stadionlaan omgedoopt tot Van Riemsdijkplein

De Stadionlaan waaraan het stadion van Heracles Almelo ligt is vanmorgen omgedoopt tot het Van Riemsdijkplein. Dit gebeurde op de honderdste geboortedag van Joop van Riemsdijk, oprichter van Asito en oud-bestuurslid en supporter van Heracles Almelo.

stadionlaan omgedoopt tot van riemsdijkplein

Onder toeziend oog van burgemeester Gerritsen en enkele tientallen genodigden onthulden Monique en Rozemarijn van Riemsdijk, dochter en kleindochter van Joop van Riemsdijk, bij zonsopkomst de nieuwe naam van het plein. Remko Stolk, commercieel directeur van Asito: "Vandaag zou onze oprichter honderd jaar zijn geworden. Hij heeft in Almelo een bedrijf neergezet dat begon met Asito en inmiddels is uitgegroeid tot ADG dienstengroep met meer dan 50.000 medewerkers. Monique van Riemsdijk is de huidig aandeelhoudster en met de aanwezigheid van Rozemarijn zijn het verleden, heden en de toekomst van Asito in Almelo vertegenwoordigd." Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles Almelo, vult aan: "Asito en oprichter Joop van Riemsdijk hebben een sterke band met Almelo en Heracles Almelo. Met deze nieuwe naam voor het plein waaraan ons stadion is gevestigd is deze band vereeuwigd."

Onthulling nieuwe naam

Later vandaag krijgt het stadion zelf een nieuwe naam. Vanmorgen wordt de nieuwe naam onthuld door vertegenwoordigers van Heracles Almelo, de spelersgroep, de fans en Asito. De onthulling is vanaf 8.45 uur live te zien op http://bit.ly/2ROEwXl.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op