bekijk

Loopbaan & Asito

Inspirerende loopbaan verhalen bij Asito

Binnen Asito Mobiliteit zijn mooie voorbeelden te vinden van medewerkers die op unieke manier hun eigen weg in hun loopbaan vinden. Kansen voor persoonlijke groei ontstaan, doordat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteiten en wensen van de mensen. En doordat op het goede moment de juiste vragen worden gesteld. 

Diana van Zeelt

Diana van Zeelt (55 jaar) van assistent objectleider tot operationeel manager   

“Kansen moet je pakken, maar je moet ze ook krijgen”  

Diana kwam uit de wereld van hotels en was zoekende toen begin 1991 haar oog viel op een piepkleine advertentie in de Telegraaf: Gevraagd, assistent objectleider bij Asito op Schiphol. Van Asito had ze nog nooit gehoord, maar de wereld van Schiphol sprak haar enorm aan. Na een wat lastige start wist ze als jonge twintiger het vertrouwen van haar mensen te winnen door enkele weken zelf mee te werken in haar ploeg. Haar hele loopbaan binnen Asito wist ze telkens weer mooie stappen te maken en zo groeide ze door van objectleider, projectleider tot klantmanager. Dit jaar maakt ze de stap naar operationeel manager. Asito heeft haar hierin uitgedaagd en geholpen, door het aanbieden van vele opleidingen en trainingen, zowel intern als extern, of zoals ze het zelf mooi verwoordt: “Je kunt bij Asito je rugzak vullen met ervaringen.”   

Brandon Kool

Brandon Kool  (24 jaar): van glazenwasser tot objectleider 

“Ooit zei ik: Ik ga nooit in de schoonmaak werken” 

Brandon belandde tegen zijn eigen verwachting in toch in de schoonmaak, dankzij zijn broer Ramon, die bij Asito werkte. Op het mbo was Brandon niet op zijn plek en hij besloot op aanraden van zijn broer voor een jaar als glazenwasser aan de slag te gaan, met het idee om daarna terug te keren naar school. Tijdens het jaargesprek met zijn leidinggevende, Diana, liet de destijds 18-jarige Brandon weten dat hij wel interesse had in leidinggeven. Na een assessment, interne opleidingen en het meelopen met verschillende objectleiders, klom Brandon op als objectleider op de Terminal. Nu, ruim 6 jaar later, heeft hij een leidinggevende rol met eigen verantwoordelijkheden, takenpakket en klanten. Zijn ambitie? Nog verder doorgroeien en wellicht naast het werk een hbo-diploma halen!    

Khemradj Jhinnoe

Khemradj Jhinnoe (28 jaar): van BBL'er tot technisch medewerker

“Als je maar zelf wil, dan kan het” 

Khemradj ontdekte Asito via een banenmarkt van het UWV en begon als BBL'er. Hij startte op het MBO College Airport, waar hij vier dagen werken in de schoonmaak combineerde met één dag school (BBL-traject). Deze combinatie beviel hem goed, maar na drie jaar gaf Khemradj tijdens een jaargesprek aan dat hij wel interesse had in werken bij de technische dienst. Ondanks zijn aanvankelijke gebrek aan ervaring en 'twee linkerhanden', kreeg hij de kans om onder goede begeleiding binnen het techniek-team te werken. Hij behaalde de benodigde veiligheidscertificaten en opleidingen, en heeft zich zowel professioneel als persoonlijk kunnen ontwikkelen. Hij voelt zich erg op zijn plek in dit fijne team. 

Robin Smid

Robin Smid (25 jaar): van stagiaire tot projectleider

“Mijn wens om een volgende stap te maken werd door mijn leidinggevende goed opgepakt” 

Als tweedejaars student Facility Management maakte Robin voor het eerst kennis met Asito, waarbij vooral de werkomgeving van Schiphol haar interesse wekte. Gedurende een half jaar fungeerde ze als stagiaire op de afdeling Kwaliteit & Procescentrum. Tijdens de laatste twee jaar van haar studie bleef ze verbonden met Asito, waar ze in drukke periodes bijsprong op basis van een 0-uren contract. Haar afstudeerscriptie, gewijd aan robotisering in de schoonmaak, schreef ze eveneens voor Asito. Het enthousiasme voor Asito en het hechte team binnen Mobiliteit brachten haar ertoe na haar afstuderen te kiezen voor een baan bij het bedrijf. In korte tijd ontwikkelde ze zich via de afdeling techniek en als projectcoördinator bij maintenance (onderhoud) tot projectleider op de Terminal. Robin zit boordevol ideeën voor verbeteringen en heeft volop ambities! 

Deze inspirerende verhalen laten zien hoe medewerkers bij Asito Mobiliteit de kans krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. En hoe ze hun persoonlijke succesverhaal kunnen realiseren. Heb je interesse in een loopbaan binnen Asito? Kijk dan eens op de website werkenbijasito.nl waar je al onze vacatures kan vinden.

Interesse in een loopbaan binnen Asito?

Bekijk de website werkenbijasito.nl om alle vacatures te bekijken

deel dit bericht op