bekijk
Specialistisch vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren, vraagt om een professionele aanpak. We beschikken over goed opgeleide en ervaren vakmensen en uitstekend schoonmaakmateriaal. Daarmee kunnen we zelfs de grootste uitdaging succesvol schoonmaken. We hebben ervaring met specialistisch vloeronderhoud in theaters, stadions, sanitaire was-, kleed- en zwemruimten, industriële bedrijfsgebouwen, aankomst- en vertrekhallen en rond verkeerssituaties.

Grondige aanpak

Ons specialistisch vloeronderhoud begint waar reguliere vloerreiniging stopt. Misschien lijkt een veelgebruikte hoogwaardige vloerbedekking onherstelbaar vervuild. Door intensieve of dubbele reiniging (eerst droog, daarna nat), wordt vrijwel elke vloer weer schoon. Met ons warmtewisselsysteem brengen we tot twintig liter water per minuut aan om te reinigen. Dit water kunnen we voorzien van het juiste schoonmaakproduct. En in dezelfde handeling kan het systeem het vervuilde water weer opzuigen.

Schoonmaak na wateroverlast

Onze speciale machines en reinigingsmiddelen zorgen voor rugdiepe schoonmaak van vloerbedekking en diepte-impregnatie van tegels en keramiek. De functies van de professionele schoonmaakmachines zijn los van elkaar te gebruiken. Zo kan de machine na waterschade eerst water opzuigen. Daarna is elke gewenste reiniging mogelijk met koud en/of warm water, met en zonder chemische reinigingsmiddelen. We beschikken over blowers om vloeren sneller (geforceerd) te drogen. In geval van tapijtreiniging komt dit het eindresultaat ten goede.

Aangepast aan jouw bedrijfsprocessen

We houden rekening met het bedrijfspand, de bezetting en de bedrijfsprocessen. In overleg plannen we onze werkzaamheden af op de momenten die voor jullie organisatie ideaal zijn. Zo sluit onze aanpak naadloos aan op jullie wensen.

Voordelen

Zelfs het sterkst vervuilde vloeroppervlak wordt weer schoon
Aangehechte kalk-, zeep- en vuilresten verdwijnen als sneeuw voor de zon
Ook voegen, plinten en sierlijsten weer helder en schoon
Verlengt de levensduur van tapijt en vloeroppervlak
Bescherming tegen invloeden van vuil, water, zon, zand, schimmels en algen
Ook voor reinigen en drogen van vloeren met brand- en roetschade
Asito - specialistisch vloeronderhoud

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor