Specialistisch vloeronderhoud

Het reinigen van sterk vervuilde vloerbedekking, tegel- en betonvloeren, vraagt om een professionele aanpak. Asito beschikt zowel over goed opgeleide en ervaren vakmensen, als over uitstekend schoonmaakmaterieel en -middelen om zelfs de grootste uitdaging succesvol uit te voeren. Vraag Asito voor specialistisch vloeronderhoud in theaters, stadions, sanitaire was-, kleed- en zwemruimten, industriële bedrijfsgebouwen, aankomst- en vertrekhallen en rond verkeerssituaties.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Grondige aanpak

  Specialistisch vloeronderhoud van Asito begint waar reguliere vloerreiniging stopt. Misschien lijkt de kwalitatief hoogwaardige vloerbedekking die zeer intensief gebruikt is, onherstelbaar vervuild. Door intensieve of dubbele reiniging (eerst droog, daarna nat), wordt vrijwel elke vloer weer schoon. Waar nodig zetten we machines in met een warmte wisselsysteem. Daarmee brengen we tot 20 liter water per minuut aan om te reinigen. Waar nodig voorzien we dit water van het juiste schoonmaakproduct. In dezelfde handeling kan het systeem het vervuilde water ook weer opzuigen.

 • Schoonmaak na wateroverlast

  De speciale machines en reinigingsmiddelen van Asito zorgen voor rugdiepe schoonmaak van vloerbedekking en diepte-impregnatie van tegels en keramiek. De functies van de professionele schoonmaakmachines zijn separaat van elkaar te gebruiken. Zo kan de machine na waterschade eerst water opzuigen. Daarna is elke gewenste reiniging mogelijk met koud en/of warm water, met en zonder chemische reinigingsmiddelen. Asito beschikt over blowers om vloeren sneller (geforceerd) te drogen. In geval van tapijtreiniging komt dit het eindresultaat ten goede.

 • Aangepast aan uw bedrijfsprocessen

  De aanpak van Asito sluit naadloos aan op uw wensen. We houden rekening met het gebouw, de bezetting en de bedrijfsprocessen. In overleg met u plannen we onze werkzaamheden af op de voor uw organisatie ideale momenten.

Voordelen specialistisch vloeronderhoud door Asito

 1. Zelfs het sterkst vervuilde vloeroppervlak wordt weer schoon 
 2. Aangehechte kalk-, zeep- en vuilresten verdwijnen als sneeuw voor de zon 
 3. Ook voegen, plinten en sierlijsten weer helder en schoon  
 4. Verlengt de levensduur van tapijt en vloeroppervlak 
 5. Bescherming tegen invloeden van vuil, water, zon, zand, schimmels en algen 
 6. Ook voor reinigen en drogen van vloeren met brand- en roetschade

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm