Tapijt- en meubelreiniging

Vloerbedekking en gestoffeerde meubels zorgen voor een warme uitstraling van uw bedrijfspand. Zijn tapijten en vloerbekleding vervuild dan doen ze helaas afbreuk aan het imago van uw organisatie. Ook zijn stof- en vuildeeltjes vaak aanleiding voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Eenvoudigweg stofzuigen is – zeker na langere tijd - vaak onvoldoende voor bedrijfspanden en ruimtes die u intensief benut.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Onderhoudsplan op maat

  Speciaal opgeleide vakmensen van Asito verzorgen graag voor u het tapijtonderhoud en de reiniging van meubelbekleding. Op basis van een inventarisatie van de ruimte, de belasting en de tapijtsoort(en) schrijven we een onderhoudsplan op maat voor u. Er zijn vele kwaliteiten en soorten tapijt. Het is dan ook van belang de juiste methodes, materialen en middelen te gebruiken om topkwaliteit te leveren.

 • Rugdiep schoon tegen minimale belasting

  De speciale machines en reinigingsmiddelen van Asito zorgen voor rugdiepe schoonmaak en minimale belasting van uw kostbare stoffering. Uw tapijt is snel weer droog zodat u de ruimte na korte tijd al weer kunt gebruiken. Voor reiniging van bekledingsstoffen van meubels geldt dezelfde krachtige en delicate aanpak.

 • Aangepast aan uw bedrijfsprocessen

  De aanpak van Asito sluit naadloos aan op uw wensen. We houden rekening met het gebouw, de bezetting en de bedrijfsprocessen. In overleg met u, stemmen we onze werkzaamheden af op de voor uw organisatie ideale momenten.

Voordelen tapijt- en meubelreiniging door Asito

 1. Het voorkomen van gezondheidsklachten en allergische reacties 
 2. Inzicht onderhoud met behulp van een meerjarig specifiek onderhoudsplan 
 3. Zeer korte droogtijd 
 4. Effectieve en milieuvriendelijke reiniging 
 5. Verlengen van de levensduur van vloerbedekking en meubilair

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm