bekijk
Tapijt- en meubelreiniging

Tapijt- en meubelreiniging

Een warme uitstraling in je bedrijfspand is belangrijk. Vloerbedekking en gestoffeerde meubels dragen hier aan bij. Zijn tapijten en vloerbekleding vervuild? Dat kan helaas afbreuk doen aan het imago van jullie organisatie. Stof- en vuildeeltjes kunnen zelfs de aanleiding zijn voor gezondheidsklachten en allergische reacties. Alleen even stofzuigen is – zeker na langere tijd - niet meer voldoende om de ruimte goed schoon te krijgen.

Onderhoudsplan op maat

Onze opgeleide vakmensen verzorgen graag het tapijtonderhoud en de reiniging van meubelbekleding. Op basis van een inventarisatie van de ruimte, de belasting en de tapijtsoort(en) schrijven we een onderhoudsplan op maat. Er zijn veel verschillende soorten en kwaliteiten tapijt. Daarom is het belangrijk dat de juiste methodes, materialen en middelen worden ingezet om topkwaliteit te leveren.

Rugdiep schoon tegen minimale belasting

Onze speciale machines en reinigingsmiddelen zorgen voor rugdiepe schoonmaak en minimale belasting van de kostbare stoffering. Het tapijt is snel weer droog zodat je de ruimte na korte tijd weer kunt gebruiken. Voor reiniging van bekledingsstoffen van meubels geldt dezelfde krachtige en delicate aanpak.

Aangepast aan jullie bedrijfsprocessen

We zorgen voor een aanpak die naadloos aansluit op jullie wensen. We houden altijd rekening met het bedrijfspand, de bezetting en de bedrijfsprocessen. Daarbij stemmen we onze werkzaamheden af op momenten die voor jullie organisatie goed uitkomen.

Voordelen

Het voorkomen van gezondheidsklachten en allergische reacties
Inzicht onderhoud met behulp van een meerjarig specifiek onderhoudsplan
Zeer korte droogtijd
Effectieve en milieuvriendelijke reiniging
Verlengen van de levensduur van vloerbedekking en meubilair
Asito - tapijt- en meubelreiniging

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor