bekijk
Glasbewassing

Glasbewassing

Het streeploos schoonmaken van beglazing is bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van het bedrijfspand omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Grote kans dat ramen wassen niet tot jullie core business behoort. We bieden een totaaloplossing waarmee jullie ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we je bedrijfspand weer de representatieve uitstraling die het verdient.

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de wasfrequentie van het buitenglas. Samen stellen we een maatwerkplan op, specifiek voor jullie bedrijfspand, om de beglazing en het kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar gelijk eventuele gebreken.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing

We hebben professioneel materiaal in huis om de beglazing van elk gebouw vakkundig te reinigen. Als het nodig is, zetten we telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen.

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG

Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Ze werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en planning. Goed glasonderhoud is een investering in het waardebehoud van jullie bedrijfspand.

Voordelen

Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen
Glasbewassing binnen én buiten
Behandelplan op maat, specifiek afgestemd op het bedrijfspand
Duidelijke kwaliteitsafspraken
Goed opgeleide vakmensen die veilig (VCA) en vakkundig te werk gaan
Signaleringsfunctie voor plekken waar je niet dagelijks komt
Asito - glasbewassing

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 484950

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor