Glasbewassing

Ramen wassen hoort niet tot de core business van uw onderneming. Bovendien is het streeploos schoon maken van de beglazing bewerkelijk en echt een vak. Zeker als het glaswerk van uw bedrijfsgebouw(en) omvangrijk en moeilijk bereikbaar is, bijvoorbeeld door hoogte. Asito biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand de representatieve uitstraling die het verdient.


"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

FujiFilm

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders en ieder gebouw vraagt dus om maatwerk. De reinigingsfrequentie van binnenglas is zelden gelijk aan de wasfrequentie van het buitenglas. Samen met u stellen we een gebouwspecifiek maatwerkplan op om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Als we toch op grote hoogte werken, signaleren we daar tegelijk eventuele gebreken voor u.

Eigen hoogwerkers voor glasbewassing

Asito beschikt over professioneel materieel om de beglazing van elk gebouw vakkundig te reinigen. Waar nodig zetten we daarvoor telescoopbewassing of hoogwerkers in. Zo vinden we voor elke situatie een veilige oplossing om de beglazing en het kozijnwerk grondig te reinigen.

VCA-gecertificeerd en in bezit van een VOG

Al onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG. Zij werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en planning. Goed glasonderhoud is een investering in het waardebehoud van uw bedrijfspand.

Voordelen glasbewassing Asito

  1. Ontzorgen door periodieke reiniging van alle ramen en kozijnen  
  2. Glasbewassing binnen én buiten 
  3. Gebouwspecifiek maatwerk behandelplan 
  4. Duidelijke kwaliteitsafspraken 
  5. Goed opgeleide vakmensen die veilig (VCA) en vakkundig te werk gaan 
  6. Signaleringsfunctie voor plekken waar u niet dagelijks komt

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Blijf up to date over de ontwikkelingen in de schoonmaakbranche! Ook inspireren we u graag rondom thema’s als diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm