bekijk

Angela & Asito

Angela en Asito

'Via het UWV en Werkgevers Servicepunt ben ik bij Asito terechtgekomen.'

Het verhaal van Angela

Angela, schoonmaakmedewerker bij Asito: ‘In mijn zoektocht naar een baan, kwam ik via het UWV en Werkgevers Servicepunt bij Asito terecht. Ik startte als schoonmaker bij Asito, dat is ruim 3,5 jaar geleden. Ik wilde mij zelf graag ontwikkelen en bij Asito heb ik deze kans gekregen. Mijn werk is afwisselend, ik ontmoet leuke mensen en ik heb het erg naar mijn zin.

Door mijn collega’s word ik goed begeleid waardoor ik steeds zelfstandiger kan werken. Ik leer meer over het vak schoonmaken en pak ook steeds meer andere taken op. Omdat leren voor mij lastig is, heeft John Verpoort, adviseur inclusiviteit bij Asito, mij goed geholpen toen ik bij Asito kwam werken. Met hem heb ik samen gekeken hoe ik mijn werk het beste kan inrichten en waar ik onder andere hulp bij nodig heb. Zo werk ik samen met collega-buddy’s die ik alles kan vragen en ondersteunen zij mij waar nodig. Ik krijg veel hulp van John en ook mijn leidinggevende, Esmé Domhof. Ook heb ik met behulp van John mijn basis vakopleiding Schoonmaak behaald. Hier ben ik heel trots op!

Ik werk elke werkdag op verschillende locaties van de gemeente Winterswijk. Om 6 uur begint mijn werkdag tot een uurtje of 10. Daarna ga ik naar mijn ouders, bespreek ik mijn werkdag en drink ik een kop koffie of thee met hen. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met mijn hobby ‘diamond painting’. Niet alleen hier krijg ik energie van, ook van mijn werk bij Asito. Het biedt mij zekerheid, structuur en ga dagelijks met veel plezier naar het werk. Ik zit écht op mijn plek en daar ben ik heel blij mee!'

Angela (schoonmaakmedewerker Asito)

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op