Interieurbeplanting en groenverzorging

Verzorgde bloemen en planten brengen sfeer in elke bedrijfsomgeving. Bovendien dragen ze bij aan een gezonder leefklimaat in uw organisatie. Asito helpt u graag met interieurbeplanting en vakkundige verzorging van bloemen en planten. Voor ontvangstruimten en vergaderkamers maken we een doordacht ontwerp. We leveren interieurbeplanting in stijlvolle plantenbakken en zorgen voor voldoende vazen. Uiteraard volledig afgestemd op het interieur van uw bedrijf.
Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Totaalservice bloemen en planten

  Asito biedt u een aantrekkelijke totaalservice voor de interieurbeplanting in uw bedrijf. Onze deskundige groenontwerpers en verzorgers ontfermen zich over alle bloemen en planten in uw pand. Graag verzorgen we het ontwerp, de aanschaf, de plaatsing en het onderhoud.

 • Levend groen of zijde

  Levende planten zorgen voor een natuurlijke uitstraling en geven zuurstof af aan de omgeving. Maar ook zijdebloemen zijn representatief en sfeerverhogend. Bovendien zijn zijdebloemen en –planten vaak nauwelijks van echt te onderscheiden. Asito adviseert u graag en garandeert u hoogwaardige interieurbeplanting waar u geen omkijken naar heeft.

 • Groenplan op maat

  Op basis van een inventarisatie maakt Asito een betaalbaar en onderhoudsvriendelijk beplantingsplan op maat. Ook het onderhoud van de planten door onze groenverzorgers nemen we daarin mee. We doen u een helder en transparant investeringsvoorstel, zodat u vooraf precies weet waaraan u begint.

Voordelen laten verzorgen bloemen en planten door Asito

 1. Geen omkijken meer naar vervanging/verzorging interieurbeplanting  
 2. Totaalpakket: ontwerp, aanschaf, plaatsing en verzorging bloemen en planten 
 3. Advies en levering van hoogwaardige zijde- en/of textielplanten 
 4. Aantrekkelijke en efficiënte aankleding van uw bedrijfspand

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm