bekijk
Interieurbeplanting en groenverzorging

Interieurbeplanting en groenverzorging

Verzorgde bloemen en planten brengen sfeer in elke bedrijfsomgeving. Ze dragen bij aan een fijner werk- en leefklimaat. We helpen graag met interieurbeplanting en vakkundige verzorging van bloemen en planten. Voor ontvangstruimten en vergaderkamers maken we een doordacht ontwerp. We leveren interieurbeplanting in stijlvolle plantenbakken en zorgen voor voldoende vazen. Uiteraard volledig afgestemd op het interieur van je bedrijf.

Totaalservice bloemen en planten

We bieden een aantrekkelijke totaalservice voor de interieurbeplanting in jouw bedrijf. Onze deskundige groenontwerpers en verzorgers ontfermen zich over alle bloemen en planten in je bedrijfspand. Graag verzorgen we het ontwerp, de aanschaf, de plaatsing en het onderhoud.

Levend groen of zijde

Levende planten zorgen voor een natuurlijke uitstraling en geven zuurstof aan de omgeving. Maar ook zijdebloemen zijn representatief en verhogen de sfeer. Wist je dat zijdebloemen en -planten bijna niet van echt te onderscheiden zijn? We garanderen hoogwaardige interieurbeplanting zonder omkijken. We adviseren je graag!

Groenplan op maat

Op basis van een inventarisatie maken we een betaalbaar en onderhoudsvriendelijk beplantingsplan op maat. Ook het onderhoud van de planten door onze groenverzorgers nemen we daarin mee. We doen een helder en transparant investeringsvoorstel, zodat je vooraf precies weet waar je aan begint.

Voordelen

Geen omkijken meer naar vervanging/verzorging interieurbeplanting
Totaalpakket: ontwerp, aanschaf, plaatsing en verzorging bloemen en planten
Advies en levering van hoogwaardige zijde- en/of textielplanten
Aantrekkelijke en efficiënte aankleding van het bedrijfspand
Asito - Interieurbeplanting en groenverzorging

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor