Dieptereiniging keukens

Een hygiënisch schone keuken vormt de basis voor een verantwoorde maaltijdbereiding. De eisen die de wetgever stelt aan professionele keukens zijn daarom dan ook zeer streng. Ondanks uw inzet en aandacht is de kans groot dat er toch vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen. 
Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • 100% hygiënisch schoon

  Asito garandeert u een intensief schoonmaakprogramma. We verwijderen losse onderdelen en apparatuur of halen deze (waar mogelijk) van hun plek. Moeilijk bereikbare plaatsen reinigen we met speciale machines en methodes om alle vet en vuil te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken. Daarna is uw keuken 100% hygiënisch schoon. Het risico op uitval is aanzienlijk kleiner en u verlengt de levensduur van uw apparatuur.

 • De allerhoogste eisen

  Speciaal opgeleide vakmensen van Asito verzorgen de volledige dieptereiniging en desinfectie van uw (instellings)keuken. We werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie. Samen stellen we een maatwerk behandelplan op met daarin duidelijke afspraken over wat te reinigen en wat te vervangen. De dieptereiniging sluit volledig aan op de HACCP normeringen en procedures. Naderhand vindt er een kwaliteitsinspectie plaats. U ontvangt een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone keuken.

 • Meer informatie over dieptereiniging van keukens

  Wilt u meer weten over hygiënische dieptereiniging van keukens door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Voordelen dieptereiniging van keukens door Asito

 1. Kwaliteitsinspectie en bewijs van 100% hygiënisch schone keuken  
 2. Risico op storing en uitval neemt sterk af 
 3. Langere levensduur apparatuur 
 4. Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager - FujiFilm

FujiFilm

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm