bekijk
Dieptereiniging keukens

Dieptereiniging keukens

Een lekkere maaltijd wordt verantwoord bereid in een schone keuken. De eisen voor professionele keukens zijn dan ook zeer streng. Ondanks jouw inzet en aandacht is er een kans dat er vuilophoping ontstaat op moeilijk bereikbare plaatsen. Bacteriën vermenigvuldigen zich vaak achter apparatuur, tegen tegelwanden en in afzuigsystemen.

100% hygiënisch schoon

We garanderen een intensief schoonmaakprogramma. We verwijderen losse onderdelen en apparatuur of halen deze (waar mogelijk) van hun plek. Moeilijk bereikbare plaatsen reinigen we met speciale machines en methodes om vet en vuil te verwijderen. Waar nodig desinfecteren we onderdelen en werkvlakken. Daarna is de keuken 100% hygiënisch schoon. Het risico op uitval is kleiner en je verlengt de levensduur van de apparatuur.

De allerhoogste eisen

Onze vakmensen verzorgen de volledige dieptereiniging en desinfectie van de (instellings)keuken. We werken volgens duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie. Samen maken we een behandelplan op maat met duidelijke afspraken over wat te reinigen en vervangen. De dieptereiniging sluit volledig aan op de HACCP-normeringen en -procedures. Er vindt daarna altijd een kwaliteitsinspectie plaats. Je ontvangt een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone keuken.

Meer informatie

Meer weten over hygiënische dieptereiniging van keukens door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij!

Voordelen

Kwaliteitsinspectie en bewijs van 100% hygiënisch schone keuken
Risico op storing en uitval neemt sterk af
Langere levensduur apparatuur
Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie
Asito - dieptereiniging keukens

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor