bekijk
Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair

Een schoon sanitair is belangrijk voor iedere organisatie. Je bezoekers en medewerkers gaan er vanuit dat toiletten fris zijn en goed worden bijgehouden. Na verloop van tijd raken minder zichtbare en onbereikbare plekken toch vervuild. We ontzorgen je graag door dieptereiniging uit te voeren voor het sanitair.

100% hygiënisch schoon

Dieptereiniging van sanitair betekent dat we alle sanitaironderdelen demonteren, reinigen, ontkalken, desinfecteren en controleren op gebreken. Dit geeft de garantie dat het sanitair 100% hygiënisch schoon is volgens de strengste eisen.

Perfect afgestemd op jouw situatie

Geen sanitaire unit is hetzelfde. Daarom starten we elk nieuw contract met een uitvoerige inventarisatie. Met een behandelplan op maat maken we duidelijke afspraken over de kwaliteit. We hebben gerichte oplossingen voor overlast van onaangename geurtjes. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met je door!

Meer informatie over dieptereiniging sanitair

Meer weten over dieptereiniging van sanitair door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij!

Voordelen

100% hygiënisch schoon
Volledige dieptereiniging en desinfectie (inclusief demontage, reiniging en montage van het sanitair)
Geen last (meer) van ongewenste geurtjes
Behandelplan op maat perfect afgestemd op jouw situatie
Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie
Speciaal opgeleide vakmensen
Asito - dieptereiniging sanitair

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 484950

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor