Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke professionele organisatie. Uw gasten en medewerkers gaan er graag vanuit dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen, goed bijgehouden worden. Maar na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch (sterk) vervuild. Asito ontzorgt u graag door uitvoering van dieptereiniging voor uw sanitair. 
Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • 100% hygiënisch schoon

  Dieptereiniging van sanitair betekent dat we alle sanitaironderdelen demonteren, reinigen, ontkalken, desinfecteren en controleren op gebreken. Dit geeft u de garantie dat uw sanitair 100% hygiënisch schoon is, in overeenstemming met de strengste eisen.

 • Perfect afgestemd op uw situatie

  Geen sanitaire unit is hetzelfde. Asito start elke nieuw contract daarom met een uitvoerige inventarisatie van uw sanitair. Op basis daarvan stellen we een maatwerk behandelplan op. We maken duidelijke afspraken over de kwaliteit. Ook voor overlast van onaangename geurtjes hebben we gerichte oplossingen. Onze speciaal opgeleide vakmensen nemen graag de mogelijkheden met u door.
 • Meer informatie over dieptereiniging sanitair

  Wilt u meer weten over dieptereiniging van uw sanitair door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Voordelen van dieptereiniging sanitair uitgevoerd door Asito

 1. 100% hygiënisch schoon 
 2. Volledige dieptereiniging en desinfectie (inclusief demontage, reiniging en montage van uw sanitair) 
 3. Geen last (meer) van ongewenste geurtjes 
 4. Maatwerk behandelplan perfect afgestemd op uw situatie 
 5. Duidelijke afspraken over kwaliteit en frequentie 
 6. Speciaal opgeleide vakmensen

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager - FujiFilm

FujiFilm

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm