Gevelreiniging en gevelonderhoud

Onderhoud aan gebouwen komt de uitstraling van uw organisatie ten goede maar het draagt ook zeker bij aan de waarde van uw vastgoed. Helaas hebben gevels en kozijnen veel te lijden van regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengt Asito uw bedrijfspand (terug) in een onberispelijke staat. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig, alle vuil, aanslag, graffiti en andere ongemakken.Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Vuil- en vochtwerend maken

  Voorkomen is nog beter dan reinigen. Daarom adviseert Asito u graag over het preventief behandelen van gevels en kozijnen. Daarmee blijft uw bedrijfspand in onberispelijke staat. Dit doen we door ruwe of poreuze materialen te impregneren of te voorzien van een vuil- en vochtwerende coating.

 • Vakspecialisten gevelonderhoud

  De vakmensen van Asito hebben jarenlange ervaring met alle mogelijke materialen, ondergronden en objecten. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu vormen daarbij een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Al onze vakspecialisten zijn VCA gecertificeerd.

 • Goed voor waardebehoud en uitstraling

  Goede gevelreiniging- en onderhoud is een investering in het waardebehoud van uw bedrijfspand. In combinatie met glasbewassing houdt Asito uw buitengevel en beglazing in topconditie.


Voordelen gevelreiniging en gevelonderhoud door Asito

 1. Specialist in reiniging van alle mogelijke gevels en gevelbekleding 
 2. Behandeld preventief en op maat 
 3. Maakt vuil- en vochtafwerend 
 4. Besparing op schoonmaak- en reparatiekosten 
 5. Voldoet aan milieuregelgeving van uw gemeente 
 6. Speciaal opgeleide vakmensen werken efficiënt en effectief

"We hebben een perfecte samenwerking met Asito. Het resultaat is goed. Asito heeft goed meegedacht en was erg flexibel om het nieuwe resultaat gerichte contract in te richten."

Freek de Ruijter
Budgethouder Diensten - Dimence

Dimence

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm