bekijk
Gevelreiniging en gevelonderhoud

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Het is belangrijk om je bedrijfspand goed te onderhouden. Niet alleen voor de uitstraling, het draagt ook bij aan de waarde. Gevels en kozijnen lijden helaas veel door regen, wind en vorst. Ook vogels, algen en mossen zorgen voor verontreiniging. Met behulp van geavanceerde technieken brengen we je bedrijfspand (terug) in een onberispelijke staat.

Vuil- en vochtwerend maken

Voorkomen is beter dan reinigen. Daarom adviseren we je graag over het preventief behandelen van gevels en kozijnen. Daarmee blijft het bedrijfspand in onberispelijke staat. Dit doen we door ruwe of poreuze materialen te impregneren of te voorzien van een vuil- en vochtwerende coating.

Vakspecialisten gevelonderhoud

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met alle mogelijke materialen, ondergronden en objecten. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu vormen daarbij een essentieel onderdeel van de werkzaamheden. Al onze vakspecialisten zijn VCA-gecertificeerd.

Goed voor waardebehoud en uitstraling

Goede gevelreiniging- en onderhoud is een investering in het waardebehoud van je bedrijfspand. In combinatie met glasbewassing houden we je buitengevel en beglazing in topconditie.

Voordelen

Specialist in reiniging van alle mogelijke gevels en gevelbekleding
We behandelen preventief en op maat
Maakt vuil- en vochtafwerend
Besparing op schoonmaak- en reparatiekosten
Voldoet aan milieuregelgeving van de gemeente
Speciaal opgeleide vakmensen werken efficiënt en effectief
Asito - gevelreiniging en gevelonderhoud

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor