bekijk
Reiniging kantoorapparatuur

Reinigen kantoorapparatuur en computers

Bij kantoorapparatuur en hardware ga je ervan uit dat het werkt. Er is niets zo vervelend als een printer die hapert of een computer die uitvalt. Vooral als dit gebeurt op een moment waarop je druk bent. Door intensief gebruik vervuilt apparatuur sneller dan je denkt. Vuil en kruimels verzamelen zich in toetsenborden. En wat dacht je van bacteriën en virussen op computermuizen, printers en telefoons?

Vrij van stof en bacteriën

Computersystemen zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat vakmensen de reiniging uitvoeren. Met een select aantal partners verzorgen we de reiniging van alle voorkomende kantoorapparatuur. We brengen een antibacteriële coating aan voor een continu desinfecterende werking. Daardoor blijft de kantoorapparatuur langer schoon. Door de apparatuur stofvrij te houden neemt de kans op storing en uitval aanzienlijk af.

Helder en duidelijk

Wij staan voor helderheid en duidelijkheid. Vooraf nemen we specifieke wensen met je door. Op basis van een hardware-inventarisatie ontvang je een helder en transparant voorstel. Zo weet je vooraf precies waar je aan begint.

Meer informatie

Meer weten over reiniging van kantoorapparatuur en computers door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor je vrij!

Voordelen

Minder storingen en langere levensduur kantoorapparatuur
Betere kantoorhygiëne, minder ziekteverzuim
Langer schoon door antibacteriële coating
Asito - reinigen kantoorapparatuur en computers

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor