Reinigen van raambekleding

Ook het professioneel schoonmaken van jaloezieën en lamellen en het wassen van vitrages en gordijnen verzorgt Asito graag voor u. Raambewassing is één, maar echt schoon en fris naar binnen én naar buiten kijken doet u na reiniging van de raambekleding. Asito verzorgt de reiniging van zonwering en raambekleding professioneel en met de juiste, milde reinigingsproducten.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Snel en grondig schoon

  Traditionele schoonmaakmethoden zijn vaak tijdrovend en kostbaar en helaas ook soms onvoldoende. Samen met gespecialiseerde partners heeft Asito een intensief reinigingsprogramma ontwikkeld voor raambekleding, binnenzonwering, TL-roosters, lichtarmaturen en systeemplafonds.

 • Effectieve reiniging met geluidstrillingen

  Voor de reiniging van kwetsbare raambekleding maakt Asito gebruik van ‘ultrasone’ apparatuur. Tijdens het reinigen combineren we deze geluidstrillingen met speciale, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Uit TNO-onderzoek blijkt dat deze methode geen enkele slijtage veroorzaakt.

 • U werkt ongehinderd door

  Asito verzorgt alles voor u, inclusief demontage en het opnieuw bevestigen van de raambekleding. We voorzien uw raambekleding van een vuilafstotende film. Daardoor blijft deze langer schoon en fris. Uw medewerkers ondervinden niet of nauwelijks hinder van de reiniging en kunnen gewoon doorwerken.

Voordelen van het laten reinigen van raambekleding door Asito

 1. Ontzorgen door periodieke reiniging eventueel in combinatie met glasbewassing 
 2. Effectieve reiniging, waar nodig met ultrasone apparatuur  
 3. We maken uw raambekleding vuilafstotend waardoor het langer schoon blijft 
 4. Goed opgeleide vakmensen die veilig (VCA) en vakkundig te werk gaan 
 5. Duidelijke kwaliteitsafspraken

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager - FujiFilm

FujiFilm

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm