bekijk
Reiniging raambekleding

Reinigen van raambekleding

Raambewassing zorgt voor een frisse blik naar buiten. Maar écht schoon en fris naar binnen en buiten kijken doe je na reiniging van de raambekleding. We verzorgen het professioneel schoonmaken van jaloezieën en lamellen en het wassen van vitrages en gordijnen. En we reinigen zonwering en raambekleding professioneel met de juiste, milde reinigingsproducten.

Snel en grondig schoon

Traditionele schoonmaakmethoden zijn vaak tijdrovend, kostbaar en helaas soms onvoldoende. Samen met gespecialiseerde partners ontwikkelden we een intensief reinigingsprogramma. Speciaal ontwikkeld voor raambekleding, binnenzonwering, TL-roosters, lichtarmaturen en systeemplafonds.

Effectieve reiniging met geluidstrillingen

Voor de reiniging van kwetsbare raambekleding maken we gebruik van ultrasone apparatuur. Tijdens het reinigen combineren we deze geluidstrillingen met speciale, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Uit TNO-onderzoek blijkt dat deze methode geen enkele slijtage veroorzaakt.

Je werkt ongehinderd door

We zorgen voor het hele proces. Inclusief demontage en het opnieuw bevestigen van de raambekleding. We voorzien de raambekleding van een vuilafstotende film. Daardoor blijft deze langer schoon en fris. Je medewerkers ondervinden bijna geen hinder van de reiniging en kunnen gewoon rustig doorwerken.

Voordelen

Ontzorgen door periodieke reiniging, eventueel in combinatie met glasbewassing
Effectieve reiniging, waar nodig met ultrasone apparatuur
We maken raambekleding vuilafstotend waardoor het langer schoon blijft
Goed opgeleide vakmensen die veilig (VCA) en vakkundig te werk gaan
Duidelijke kwaliteitsafspraken
Asito - reinigen van raambekleding

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA Almelo

0546 - 48 49 50

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor