Superhelden wassen ramen op het WKZ

Op het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht zijn gisteren vier glazenwassers verkleed als superheld aan het werk gegaan. Iron Man, Spiderman, Captain America en Batman hebben cadeautjes uitgedeeld aan de kinderen. Jules Mamadeus, Voorman GGU was verkleed als Iron Man: “Ik zou het zo weer doen. Al die lachende gezichtjes. Mooi om te zien!” Eén van de ouders gaf aan dat haar dochter die dag nog niet gelachen had, tot ze Spiderman zag. Een andere ouder gaf aan dat het wachten op bloedprikken zo een stuk leuker is voor haar zoon. De glazenwassers hopen met de actie de kinderen even op andere gedachten te kunnen brengen. 

Noordwest Ziekenhuisgroep

Eerder kwam er al een groep glazenwassers in actie op het Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Ook was één van de schoonmaakkrachten verkleed als Mega Mindy. 

Onder andere het AD was aanwezig om een filmpje te maken over de superhelden. 

Superhelden wassen ramen op het WKZ


17%201221%20superhelden%20was%20ramen%20op%20het%20wkz%20nieuws
Superhelden wassen ramen op het WKZ

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito