Asito Achterhoek B.V.

Josink Hofweg 10
7545 PP Enschede
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 053 430 54 17
Achterhoek@asito.nl

Veelzijdig schoonmaakbedrijf in Achterhoek levert vakmanschap

Als schoonmaakbedrijf in Achterhoek leveren we diverse diensten. Dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken en specialistische diensten zijn hier voorbeelden van. Dagschoonmaak betekent bij Asito duurzame schoonmaak. Schoonmaakkrachten werken binnen uw kantoortijden. Op deze manier hoeven uw lichten minder lang te branden en draait u de verwarming eerder omlaag. Dat levert dus een financiƫle besparing op en een reductie van uw CO2-uitstoot.

Bij resultaatgericht schoonmaken draait het bij ons als schoonmaakbedrijf in Achterhoek om flexibiliteit. Schoonmaken is een dynamisch proces. Daarom richten wij de werkzaamheden flexibel in. Onze schoonmaakkrachten zijn voorzien van de nieuwste technologie. Zo heeft u direct inzicht in afspraken, controles, tijdsplanningen en kwaliteit. Op deze manier kunnen we onze medewerkers van schoonmaakbedrijf in Achterhoek op diverse manieren inzetten bij uw organisatie.

Specialistische schoonmaak regelen we ook als schoonmaakbedrijf in Achterhoek. Dat gaat verder dan de standaard werkzaamheden. Wij verzorgen dan bijvoorbeeld ook de reiniging en onderhoud van glas, vloerbedekking en buitengevels. Deze dienst is zowel structureel als incidenteel in te zetten. Al onze diensten worden uitgevoerd door schoonmaakkrachten die hun vak verstaan. Daarnaast traint Asito alle krachten in gastvrijheid. Zo kunnen we als schoonmaakbedrijf in Achterhoek optimale diensten leveren.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm