Asito Almere B.V.

Atoomweg 284
3542 AB Utrecht
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 030 23 87 820
Almere@asito.nl

Asito is uw schoonmaakbedrijf in Almere


Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Almere bent u bij Asito aan het juiste adres. Wij blinken uit in ons vak. We investeren in de modernste technologie, heldere communicatie en eigen opleidingen. Onze medewerkers zijn voorzien van moderne technologie waarmee u direct inzicht krijgt in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We werken snel en efficiënt. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in Almere optimaal van dienst zijn.


Wij verzorgen als schoonmaakbedrijf in Almere een schone werk- en leefomgeving. Asito begeleidt intensief haar schoonmaakkrachten en zorgt ervoor dat zij zich aanpassen aan uw schema. Stofzuigen gebeurt vlak voordat uw medewerkers aan de slag gaan en is de vergaderzaal in gebruik? Dan maken we deze gewoon een uurtje later schoon.


Maar onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf in Almere gaat verder dan alleen schoonmaken. Wij ontwikkelden verschillende specialistische diensten en concepten die nog beter inspelen op uw behoeften. Zo verzorgt ons schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld in Almere de reiniging en het onderhoud van glas, vloerbedekking en buitengevels. Via één centraal aanspreekpunt bieden we u vakmanschap voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Asito heeft een visie op schoonmaak in diverse situaties. Zo zijn we u als schoonmaakbedrijf in Almere nog beter van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm