Asito Drenthe B.V.

Telfordstraat 40
8013 RM Zwolle
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 038 465 55 21
Drenthe@asito.nl

Asito: het schoonmaakbedrijf in Drenthe

Bij Asito bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf in Drenthe. Wij zorgen ervoor dat wij uitblinken in ons vak. Daarom investeren we in eigen opleidingen, heldere communicatie en natuurlijk in de modernste technologie. Hiermee heeft u direct inzicht in afspraken, controles, tijdsplanningen en kwaliteit. Om u als schoonmaakbedrijf in Drenthe optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we snel en efficiënt.

Het werk van een schoonmaakbedrijf in Drenthe vraagt om bijzonderheden en vakmanschap. Asito heeft een visie op schoonmaak voor diverse situaties. Zo kunnen we altijd inspelen op de wens van de klant. Daarbij vinden we communicatie erg belangrijk. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en u heeft altijd een vast contactpersoon. Zo kan ons schoonmaakbedrijf in Drenthe altijd flexibel aan uw wensen voldoen.

Asito gaat als schoonmaakbedrijf in Drenthe verder dan alleen schoonmaken als dienstverlening. Wij ontwikkelden verschillende specialistische diensten. In Drenthe verzorgt ons schoonmaakbedrijf bijvoorbeeld de reiniging en onderhoud van glas, vloerbedekking en buitengevels. Wij bieden u alle diensten via één centraal aanspreekpunt. We leveren vakmanschap voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn we u in Drenthe als schoonmaakbedrijf nog beter van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm