Asito Enschede Noord B.V.

Josink Hofweg 10
7545 PP Enschede
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 053 430 54 17
Enschedenoord@asito.nl

Asito fungeert als uw schoonmaakbedrijf in Enschede


Asito is gevestigd in heel Nederland, dus ook als schoonmaakbedrijf in Enschede. Wij verzorgen schoonmaakdiensten in allerlei gebouwen, zoals scholen, hotels, kantoorpanden en ziekenhuizen. Doordat onze vestigingen verspreid zijn over heel Nederland kunnen we flexibel inspelen op lokale omstandigheden en rekening houden met uw persoonlijke wensen. Asito investeert als schoonmaakbedrijf in Enschede in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten.


De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Enschede zijn flexibel, werken snel en efficiƫnt en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Met deze technologie houdt u eenvoudig inzicht in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We trainen onze krachten op het gebied van gastvrijheid. Zo kunnen ze zich eenvoudig aanpassen aan uw schema. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito als schoonmaakbedrijf in Enschede en op hun vak.


We leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten. Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd. Wij werken 100% klimaatneutraal en houden rekening met het milieu. Als onze medewerkers tijdens uw kantooruren werken, branden lichten en verwarmingen minder lang. Dat levert voor u ook een besparing op. Op deze manier is Asito als schoonmaakbedrijf in Enschede u optimaal van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm