bekijk

Asito Amsterdam

Asito Amsterdam
Asito -
Asito Amsterdam

Van der Madeweg 1 -3

1114 AM

Amsterdam-Duivendrecht

020 691 46 68

Schoonmaakbedrijf Asito Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Asito Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Asito werkt elke dag met ruim 10.000 collega’s elke dag aaneen betere leefomgeving. Dat doen we als één team, samen met onze klanten én onze partners. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Het is belangrijk dat alles door kan gaan terwijl wij aan het werk zijn. Daar zorgen we voor met onze slimme oplossingen en flexibele aanpak.

We werken op verschillende locaties: van ziekenhuizen tot openbaar vervoer en van bedrijfspand tot klaslokaal. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie. We verdiepen ons in jouw organisatie en sector, zodat we van maximale waarde kunnen zijn. Naast schoonmaak bieden we voor iedere sector specialistische diensten aan. Van dieptereiniging in keukens en sanitair tot interieurbeplanting en tapijt- en meubelreiniging. Uitstekend schoonmaakwerk leveren heeft onze hoogste prioriteit. Maar we kijken ook buiten onze organisatie, want de wereld is van ons samen. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Neem contact op met schoonmaakbedrijf Asito om de wensen te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!