bekijk

Asito Almelo

Asito Almelo
Asito -
Asito Almelo

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA

Almelo

0546 - 484950

schoonmaakbedrijf Asito Almelo

schoonmaakbedrijf Asito Almelo

Bij schoonmaakbedrijf Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Maar we maken niet alleen schoon, we zijn ook doortastend, houden dingen eenvoudig en bedenken slimme oplossingen. We werken altijd samen met de klant. En we verdiepen ons in jouw organisatie en sector, zodat we je het beste kunnen helpen.

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over verschillende lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving. Dit doen we op verschillende locaties binnen de zorg, onderwijs, mobiliteit, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. We hebben speciale aandacht voor iedere branche. Naast schoonmaakdienstverlening bieden we diensten aan op het gebied van gevelreiniging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. We stemmen onze werkzaamheden precies af op jouw organisatie. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Almelo? Neem contact op met schoonmaakbedrijf Asito.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!