bekijk

Asito Den Haag

Asito Den Haag
Asito -
Asito Den Haag

Tiber 36 -38

2491 DJ

Den Haag

070 337 99 00

Schoonmaakbedrijf Asito Den Haag

Schoonmaakbedrijf Asito Den Haag

Schoonmaakbedrijf Asito werkt dagelijks met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen.

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit verschillende lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche. Naast schoonmaken bieden we per sector specialistische diensten aan. Zoals gevelreiniging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Den Haag? Neem contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!