bekijk

Asito Leeuwarden

Asito Leeuwarden
Asito -
Asito Leeuwarden

Einsteinweg 39

8912 AP

Leeuwarden

0546 - 48 49 50

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden?

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Leeuwarden?

Schoonmaakbedrijf Asito is één van de topspelers in de facilitairedienstverlening. Waar wij zijn, wordt het schoon. Vanuit verschillende vestigingenverspreid over het land maken we locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit,onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Weverdiepen ons in jouw organisatie en branche, zodat we jouw organisatie hetbeste kunnen helpen. Niet alleen op het gebied van schoonmaakdienstverlening.Voor iedere sector bieden we specialistische diensten aan, zoals gevelreiniging,glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud.

We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én delange termijn. En zo blijft onze organisatie ook betekenisvol voor toekomstigegeneraties. We zijn flexibel, vakkundig en doortastend. We werken met aandachten altijd samen, voor én met jou. Neem contact op met schoonmaakbedrijf Asito omde mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!