bekijk

Schoonmaak Limburg

Schoonmaak Limburg
Asito -
Schoonmaak Limburg

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA

Almelo

0546 - 48 49 50

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Limburg?

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Limburg?

Een gezonde en een representatieve omgeving is voor iedere organisatie belangrijk. Mensen werken fijner en presteren beter in een ruimte die schoon en prettig is. Schoonmaakbedrijf Asito zorgt voor een schone omgeving. Schoonmaken is ons vak. Dit doen we op locaties binnen de retail- of recreatiebranche, de overheid en het onderwijs, mobiliteit en industrie, de zorg en de zakelijke markt. Met onze ervaring in verschillende sectoren, verdiepen we ons helemaal in jouw organisatie. Zo kunnen we het beste van maximale waarde zijn. Naast schoonmaakdienstverlening bieden we voor iedere sector ook specialistische diensten aan. Van dieptereiniging in keukens en sanitair tot interieurbeplanting en tapijt- en meubelreiniging.

We dragen bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie. Een duurzame omgeving zorgt ervoor dat niet alleen collega’s vandaag, maar ook in de toekomst prettig werken. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Limburg? Neem contact op met schoonmaakbedrijf Asito, zodat we samen de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!