bekijk

Asito Schiphol

Asito Schiphol
Asito -
Asito Schiphol

Evert van de Beekstraat 1-110 (Toren C, 4e etage)

1118 CL

Schiphol

020 405 77 55

schoonmaakbedrijf Asito Schiphol

schoonmaakbedrijf Asito Schiphol

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf op Schiphol? Asito is een landelijk schoonmaakbedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en verschillende vestigingen. We verdiepen ons in jouworganisatie en sector, zodat we van maximale waarde kunnen zijn.

Schoonmaken vraagt om speciale aandacht. Naast schoonmaakdienstverlening bieden we voor iedere sector specialistische diensten aan. We stemmen onze werkzaamheden precies af op jouw organisatie. Samen zorgen we voor een veilige, schone en prettige omgeving. Dit doen we op locaties in verschillende branches, zoals klaslokalen, stations en zorgorganisaties. Maar denk ook aan locaties binnen de overheid, retail, mobiliteit, industrie en de zakelijke markt. We worden onderdeel van jouw organisatie zodat we van maximale waarde kunnen zijn. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor jouw organisatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!