bekijk

Schoonmaak Twente

Schoonmaak Twente
Asito -
Schoonmaak Twente

Van Riemsdijkplein 50

7606 ZA

Almelo

0546 - 48 49 50

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Twente?

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Twente?

Schoonmaakbedrijf Asito is één van de topspelers in de facilitaire dienstverlening. Waar wij zijn, wordt het schoon. Vanuit verschillende vestigingen verspreid over het land maken we locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. We verdiepen ons in jouw organisatie en branche, zodat we jouw organisatie het beste kunnen helpen. Niet alleen op het gebied van schoonmaakdienstverlening. Voor iedere sector bieden we specialistische diensten aan, zoals gevelreiniging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud.

We focussen ons op duurzame thema’s. Zo maken we het verschil op de korte én de lange termijn. En zo blijft onze organisatie ook betekenisvol voor toekomstige generaties. We zijn flexibel, vakkundig en doortastend. We werken met aandacht en altijd samen, voor én met jou. Neem contact op met schoonmaakbedrijf Asito om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!