bekijk

Asito Utrecht

Asito Utrecht
Asito -
Asito Utrecht

Atoomweg 284

3542 AB

Utrecht

030 23 87 820

schoonmaakbedrijf Asito Utrecht

schoonmaakbedrijf Asito Utrecht

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Bij schoonmaakbedrijf Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Wij maken dagelijks schoon op locaties binnen de zorg, onderwijs, mobiliteit, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met focus en speciale aandacht voor jouw locatie. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. Daarnaast bieden we extra diensten aan: van dieptereiniging in keukens en sanitair tot interieurbeplanting en tapijt- en meubelreiniging.

Niets is fijner dan werken in een frisse en schone omgeving. Asito wordt door het onderzoek van Blauw Research al jaren benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke pijlers van onze schoonmaakdienstverlening. Terwijl wij schoonmaken, moet alles doorgaan. Daarom zijn we doortastend, houden we dingen eenvoudig en bedenken we slimme oplossingen. Altijd werken we samen, vóór en mét jou. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!