bekijk

Asito Zwolle

Asito Zwolle
Asito -
Asito Zwolle

Telfordstraat 40

8013 RM

Zwolle

038 465 55 21

Schoonmaakbedrijf Asito Zwolle

Schoonmaakbedrijf Asito Zwolle

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zwolle? Schoonmaakbedrijf Asito werkt dagelijks aan een betere leefomgeving. We zijn een topspeler in de facilitaire dienstverlening. Met meer dan 10.000 medewerkers zorgen wij dagelijks voor een betere leefomgeving.

Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit verschillende lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we altijd met focus en aandacht voorjouw branche. Daarnaast bieden we specialistische diensten aan, zoals gevelreiniging, glasbewassing en specialistisch vloeronderhoud. Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

waarom Asito?

Dagelijks werken we met meer dan 10.000 medewerkers aan een schone en betere leefomgeving. We zijn vakkundig, doortastend en we bedenken slimme oplossingen. Als topspeler in de facilitaire dienstverlening werken we altijd samen, voor en met jou. We worden al jaren op rij door Blauw Research benoemd tot het best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Trotse Asito medewerkers

Schoonmaken is ons vak. Ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht, van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten. Vanuit lokale vestigingen maken we door het hele land locaties schoon binnen de zorg, mobiliteit, onderwijs, industrie, recreatie, overheid, retail en de zakelijke markt. Dit doen we met de juiste focus en speciale aandacht voor iedere branche.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!