Asito Care en GGZ Delfland gaan samenwerking aan

Per 1 februari start Asito Care bij GGZ Delfland (Geestelijke Gezondheidszorg) in de regio’s Haaglanden en Rotterdam. Asito mag zich voor de komende drie jaar, inclusief twee optiejaren, de nieuwe schoonmaakpartner noemen. Asito is verantwoordelijk voor de schoonmaak, glasbewassing, het vloeronderhoud en intern transport van alle 27 locaties van GGZ Delfland (kantoren, dagbesteding en (poli)klinieken).

Na de opstart starten we met optimaliseren en innoveren. Een onderdeel hiervan is de uitrol van cliëntparticipatie. Gezamenlijk bepalen we de precieze invulling, de doelen en de rol van Asito. Cliëntparticipatie draagt bij aan het geven van invulling aan een dagritme en het kunnen hervinden van regie in het leven. Binnen het cliëntparticipatieprogramma van Asito worden drie niveaus onderscheiden: zelfredzaamheid, arbeidsparticipatie en terugkeer in het arbeidsproces.

Asito heeft deze aanbesteding gegund gekregen door het verfrissende aanbod, professionaliteit tijdens de presentatie en het interview en omdat het bedrijf dicht bij de schoonmaakkrachten staat. Hiermee laat Asito twee andere partijen achter zich.

Vestigingsmanager Paul Bos: “Het feit dat de voornaamste reden om voor Asito te kiezen het menselijke aspect is, maakt mij trots. GGZ Delfland is een organisatie die staat voor de mensen en ziet Asito hierin als de juiste samenwerkingspartner.”

Sales consultant Liesbeth van Meerkerk: “GGZ Delfland heeft aangegeven dat ze uitzien naar een langdurige samenwerking waarin we verschillende projecten samen gaan oppakken. En dat geldt natuurlijk ook voor Asito.”


Ggz delfland asito samenwerking
Samenwerking GGZ Delfland en Asito

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito