Asito en Openbaar Onderwijs aan de Amstel gaan warme samenwerking aan

Asito mag zich de komende vier jaar, inclusief één optiejaar, de nieuwe schoonmaakpartner noemen van Openbaar Onderwijs aan de Amstel. De scholenstichting uit Amsterdam, dat in totaal 22 basisscholen huisvest in de Amsterdamse stadsdelen Zuid en Centrum, gaf Asito het vertrouwen op basis van samenwerking, inclusiviteit en een schone omgeving.

Asito gooide bij de gunning hoge ogen op het gebied van ‘Een schone school’. Zo werd het geroemd om de snelle service bij eventuele verstoringen, is Openbaar Onderwijs aan de Amstel te spreken over de zogeheten vervangingspool en wordt het unieke Asito Element als positief gewaardeerd.

Verder geeft het Amsterdamse Openbaar Onderwijs aan de Amstel aan over dezelfde visie te beschikken als Asito, waarbij de aandacht is gevestigd op het personeel wat betreft plezier, samenwerken, ontwikkelen en kwalitatief goed werk leveren.

Commercieel directeur Remko Stolk is dan ook trots op de nieuwe samenwerking. “Dertig jaar geleden werkte de bestuurder als student bij Asito en nu bekrachtigt hij de samenwerking tussen ons en Openbaar Onderwijs aan de Amstel. We zijn heel blij met deze nieuwe klant, waarbij inclusiviteit, samenwerking en de zorg voor een schone omgeving zorgen voor de verbindende factor."

Naast de reguliere schoonmaak neemt Asito ook de glasbewassing voor haar rekening. 

Asito%20en%20openbaar%20onderwijs%20aan%20de%20amstel%20bevestigen%20de%20samenwerking%20met%20het%20aansnijden%20van%20de%20taart
Asito En Openbaar Onderwijs Aan De Amstel Bevestigen De Samenwerking Met Het Aansnijden Van De Taart

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito