Ria Sprenkels winnaar eerste Joop van Riemsdijk Oeuvre Award

Uit handen van Monique van Riemsdijk heeft Ria Sprenkels donderdagmiddag de eerste Joop van Riemsdijk Oeuvre Award in ontvangst genomen. In haar stad Breda werd de Asito-medewerkster verrast door de aandeelhoudster en een afvaardiging van de jury, die haar in het bijzijn van familieleden en collega’s een cheque en de Award overhandigden.

De Brabantse heeft door de jaren heen voor verschillende vestigingen gewerkt en maakte sinds september 2014 onderdeel uit van de regio Transport. Momenteel werkt ze bij de vestiging Stationsreiniging Zuid en is ze als objectleidster niet weg te denken van de stations in Noord-Brabant en Zeeland. Op de Joop van Riemsdijk Oeuvre Award had Ria geen moment gerekend. “Ik ben er sprakeloos van”, zegt ze. “Ergens wist ik dat er iets stond te gebeuren, maar dit had ik nooit durven dromen. Dit is de kers op de taart en ik ben zeer vereerd met deze Award. Zonder mijn team was dit nooit gelukt.”


                                        V.l.n.r.: Elles van den Berg, Ria Sprenkels, Monique van Riemsdijk, Joost Brinkhuis.


De Joop van Riemsdijk Oeuvre Award wordt met ingang van dit jaar iedere vijf jaar uitgereikt aan een objectleider, voorwerker of schoonmaker die minimaal tien jaar laat zien trots op het vak en Asito te zijn. “Ria is al ruim twaalf jaar een belangrijk onderdeel van ons prachtige bedrijf”, vertelt Joost Brinkhuis namens de jury. “Ze is niet alleen zeer betrokken bij haar team, ook zorgt ze ervoor dat successen worden gevierd. Ria zorgt voor blije medewerkers en gaat voor ze door het vuur. De titel komt haar dan ook meer dan toe.”

Ria wordt door de jury geroemd om haar positieve benadering en, zoals de jury het donderdagmiddag omschreef, actieve bijdrage aan de maatschappelijke verbinding. Joost: “Aan deze Award hangen strenge criteria. De winnaar moet de A-factor hebben en dit gevoel overdragen aan collega’s. Ria voldoet ruimschoots aan die criteria.

Ria%20sprenkels%20750
Ria Sprenkels winnaar eerste Joop van Riemsdijk Oeuvre Award

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito