Vijf finalisten Asito Schoonmaakkracht van het Jaar bekend

Van 10.000 naar 112 naar 15 naar 5

De finalisten van de Asito Schoonmaakkracht van het Jaar verkiezing zijn bekend. Na een zenuwslopende halve finale in het stadion van Heracles Almelo zijn Froanne Smeenge, Rabia El Mesbahi, Tatiana Zakhtarenko, José de Bock en Kitty Zuurbier. Zij zullen in de finale op 22 juni tegen elkaar strijden voor de titel Asito Schoonmaakkracht 2018.


Van Asito’s 10.000 schoonmaakkrachten werden 112 mensen genomineerd door hun klant, leidinggevende of collega. Uit deze groep werden 15 mensen geselecteerd voor de halve finale, die inmiddels traditiegetrouw wordt gehouden in het stadion van Heracles Almelo. Daar werden de kandidaten aan een drietal rondes blootgesteld. In de persruimte van de club deden zij een theorietoets. In de kleedkamer werd een praktijktoets afgenomen. En in de skybox van hoofdsponsor Asito gingen de kandidaten met elkaar en de jury in gesprek om degene te vinden die het beste visitekaartje is voor het schoonmaakvak. Trots was hier het kernwoord.

Juryvoorzitter Joost Brinkhuis: ‘Het is schitterend om deze enthousiaste mensen hier aan het werk te zien. Stuk voor stuk trotse schoonmaakkrachten die het voor elkaar krijgen om naast hun werk iets extra te doen voor hun klanten en collega’s. Het is jammer dat er maar vijf mensen door mogen naar de finale, want er zaten weer veel echte toppers tussen.’

De finalisten worden allemaal op hun werklocatie bezocht door de jury, die daar in gesprek gaat met de klant en de collega’s van de finalisten. Tijdens de finale op 22 juni bij het Asito hoofdkantoor in Almelo zullen de finalisten nogmaals drie opgaven moeten uitvoeren. Daar wordt ter plekke de winnares gekozen door de jury, Hassan El Hachimi, de winnaar van vorig jaar en Monique van Riemsdijk, de eigenaresse van Asito.

Meer informatie:

Sander Haas
Manager PR & Communicatie
06 11 07 99 72
s.haas@asito.nl
www.asito.nl

18%200514%20finalisten%20smk2018
Finalisten Schoonmaakkracht van het Jaar 2018

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito