Asito Friesland B.V.

Telfordstraat 40
8013 RM Zwolle
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 038 465 55 21
Friesland@asito.nl

Gekwalificeerd schoonmaakbedrijf in Friesland

Bij Asito staat uw wens bij ons als schoonmaakbedrijf in Friesland centraal. Wij leveren diensten in hotels, scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. De diensten worden afgestemd op de behoeften en eisen van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we voor u dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten leveren. Daarbij richten we onze werkzaamheden flexibel in om iedere dag als schoonmaakbedrijf in Friesland de vereiste reinheidsnorm te behalen.

We hebben naast ons schoonmaakbedrijf in Friesland zo’n 50 vestigingen door heel Nederland. Zo kunnen we altijd schoonmaak op maat aanbieden door in te spelen op lokale omstandigheden. Onze vestigingen opereren in vijf reguliere regio’s, twee medical regio’s en een transport regio. Door dit netwerk kunnen we solide, landelijk opererend bedrijf zijn, met de flexibiliteit van een lokale ondernemerschap. Zo zijn we bij u in Friesland als schoonmaakbedrijf altijd dichtbij.

Duurzaamheid staat bij ons schoonmaakbedrijf in Friesland hoog op de agenda. We doen graag binnen kantoortijden ons werk zodat u niet meer hoeft uit geven aan de elektriciteitsrekening. Daarnaast werken we 100% klimaatneutraal. Ook sociale duurzaamheid is belangrijk voor Asito. Onze schoonmaakkrachten worden getraind in gastvrijheid en zijn daardoor flexibel inzetbaar. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in Friesland, afhankelijk van uw wensen, optimaal van dienst zijn.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm