Asito Limburg Zuid B.V.

Looyenbeemd 11
5652 BH Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 040 252 54 31
Limburgzuid@asito.nl

Asito fungeert als uw schoonmaakbedrijf in Limburg

Asito is gevestigd in heel Nederland, dus ook als schoonmaakbedrijf in Limburg. Wij verzorgen schoonmaakdiensten in allerlei gebouwen, zoals scholen, hotels, kantoorpanden en ziekenhuizen. Doordat onze vestigingen verspreid zijn over heel Nederland kunnen we flexibel inspelen op lokale omstandigheden en rekening houden met uw persoonlijke wensen. Asito investeert als schoonmaakbedrijf in Limburg in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten.

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Limburg zijn flexibel, werken snel en efficiƫnt en zijn voorzien van de nieuwste technologie. Met deze technologie houdt u eenvoudig inzicht in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We trainen onze krachten op het gebied van gastvrijheid. Zo kunnen ze zich eenvoudig aanpassen aan uw schema. De basis ligt volgens ons bij de mensen. Mensen die trots zijn op Asito als schoonmaakbedrijf in Limburg en op hun vak.

We leveren diverse diensten, zoals dagschoonmaak, resultaatgerichte schoonmaak en specialistische diensten. Al onze werkzaamheden worden duurzaam uitgevoerd. Wij werken 100% klimaatneutraal en houden rekening met het milieu. Als onze medewerkers tijdens uw kantooruren werken, branden lichten en verwarmingen minder lang. Dat levert voor u ook een besparing op. Op deze manier is Asito als schoonmaakbedrijf in Limburg u optimaal van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm