Asito Medical Limburg B.V.

Looyenbeemd 11
5652 BH Eindhoven
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 040 252 54 31
Medicallimburg@asito.nl

Asito is uw schoonmaakbedrijf in Limburg.

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Limburg dat gespecialiseerd is in schoonmaken in de zorg, dan bent u bij Asito aan het juiste adres. Asito voorziet in een compleet facilitair dienstenpakket voor zorginstellingen als ziekenhuizen, klinieken, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen.

Onze gastvrije en sociaal vaardige medewerkers, die bij ons schoonmaakbedrijf in Limburg werken, kennen als geen ander het belang van een schone leefomgeving voor uw cliënten. Onze schoonmaakkrachten zijn opgeleid in gastvrijheid en het werken in de zorg. Afstemming over de dienstverlening met de verpleging vinden zij vanzelfsprekend. We kennen de voorschriften waaraan u, en dus ook wij, ons moeten houden.

Wij blinken uit in ons vak. We investeren in de modernste technologie, heldere communicatie en eigen opleidingen. Onze medewerkers zijn voorzien van moderne technologie waarmee u direct inzicht krijgt in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We werken snel en efficiënt. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in Limburg optimaal van dienst zijn.

Maar onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf in Limburg gaat verder dan alleen schoonmaken. Wij ontwikkelden verschillende specialistische diensten en concepten die nog beter inspelen op uw behoeften. Dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken en specialistische diensten zijn hier voorbeelden van. Via één centraal aanspreekpunt bieden we u vakmanschap voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Asito heeft een visie op schoonmaak in diverse situaties. Zo zijn we u als schoonmaakbedrijf in Limburg nog beter van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm