Asito Transport Stationsreiniging B.V.

Cateringweg 13
1118 AM Schiphol
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 020 405 77 55
Transportstationsreiniging@asito.nl

Asito fungeert als uw schoonmaakbedrijf op stations. 

Bij Asito bent u aan het juiste adres als u zoekt naar een schoonmaakbedrijf wat gespecialiseerd is in werken met en tussen reizigers. Veiligheid, service en beleving zijn essentieel als het over reizen gaat. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. Aspecten waarvoor de gastvrije en goed opgeleide schoonmaakkrachten van schoonmaakbedrijf Asito zich graag 100% inzetten. 

We realiseren ons heel goed dat de tevredenheid van uw klant van veel meer factoren afhangt dan van een opgeruimd perron. Daarom helpen we ook graag als uw klant op zoek is naar reizigersinformatie of gewoon het dichtstbijzijnde toilet. 

Het werk van een schoonmaakbedrijf op stations vraagt om bijzonderheden en vakmanschap. Asito heeft een visie op schoonmaak voor diverse situaties. Zo kunnen we altijd inspelen op de wens van de klant. Daarbij vinden we communicatie erg belangrijk. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en u heeft altijd een vast contactpersoon. Zo kan ons schoonmaakbedrijf altijd flexibel aan uw wensen voldoen.

Schoonmaakbedrijf Asito heeft vestigingen verspreid over heel Nederland waardoor we flexibel kunnen inspelen op lokale omstandigheden en rekening kunnen houden met uw persoonlijke wensen. Asito investeert als schoonmaakbedrijf in de opleiding en begeleiding van haar schoonmaakkrachten.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm