Bewust duurzaam in de hele keten

Bij Asito werken mensen die het werk dat ze doen, ook echt graag doen. Die betrokkenheid plus het gevoel van verantwoordelijkheid vinden we essentieel. Het is de basishouding voor bewust duurzaam schoonmaken. Voorwaarde ook voor het integreren van duurzaamheid in de hele keten. Van milieubewust inkopen tot het coachen en samenwerken met mensen die afstand hadden tot de arbeidsmarkt.


Vragen over duurzaam schoonmaken

Het constant verbeteren van duurzame werkwijzen is onderwerp van gesprek op alle niveaus bij Asito. Onze schoonmaakkrachten denken en werken graag mee over milieuvriendelijke producten en technieken. Meer weten over duurzame schoonmaak van Asito?
Mail of bel 0546 48 49 50 ons gerust. We maken graag tijd voor u vrij.

“Het sociale gezicht en de ondernemendheid van Asito gaan hand in hand met die van de UT. We zijn erg blij met de inzet van de schoonmaakkrachten van Asito.”

Universiteit Twente

Duurzaam samen doen

Duurzaam schoonmaken is mooi, maar staat niet op zichzelf. Het heeft pas zin als het onderdeel is van uw werkprocessen die ook gericht zijn op duurzaamheid. Asito gaat graag met u in gesprek om te bezien hoe we onze werkwijzen optimaal kunnen afstemmen op elkaar. Wij leren graag van u en hopelijk heeft u ook iets aan onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaam samenwerken.

Duurzaamheid als grondhouding

De oprichter van Asito begon zijn bedrijf in 1952. Spaarzaam omgaan met schoonmaakproducten, efficiënt inzetten van medewerkers en voorkomen van overbodige kilometerkosten waren als vanzelfsprekend. De heer Van Riemsdijk verbond mensen aan zijn bedrijf die pasten bij deze grondhouding. Duurzaam omgaan met mensen, met middelen maar ook met het milieu.

Duurzaam schoonmaken met Asito is ook

  • Overdosering voorkomen van schoonmaakproducten 
  • Zo min mogelijk transportkosten met locaties door het hele land
  • Open staan voor en coachen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Samenwerking met u als klant rond energiebesparing, afvalbeheer etc.
  • Voortdurend werken aan verbetering van het duurzaamheidsproces 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm