Onze organisatie

Korte lijnen en verantwoordelijkheid op het laagst mogelijke niveau. Dat karakteriseert Asito. Met 50 onafhankelijke lokale vestigingen zijn we altijd dichtbij en bieden we tegelijk de zekerheid en ontwikkelkracht van een grote solide onderneming.


Schoonmaakkracht sinds 1952

Asito kenmerkt zich door 50 autonome vestigingen die snel en flexibel kunnen inspelen op uw vragen met een grote stabiele organisatie op de achtergrond die zorgdraagt voor continue ontwikkeling en innovatie. Asito is opgericht in 1952 door de heer Van Riemsdijk. Al vanaf het begin bestaat Asito uit lokale vestigingen die perfect kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten. Ondanks de omvang is Asito een platte organisatie gebleven. Uw contactpersoon heeft de kennis en verantwoordelijkheid om direct in te spelen op uw wensen.

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

FujiFilm

Familiebedrijf

Asito is nog steeds een familiebedrijf. De dochter van de oprichter, Monique van Riemsdijk, is enig aandeelhoudster van Asito en beschermt de cultuur van de organisatie. Zo neemt zij zitting in de redactie van het personeelsblad, de Asitotaal, en is ze jurylid bij de verkiezing Asito Schoonmaakkracht van het Jaar.

ADG dienstengroep

Asito is onderdeel van ADG dienstengroep, een onderneming met 40.000 medewerkers in de sectoren facilitair, zorg en personeel. ADG dienstengroep is een van de grootste werkgevers van Nederland. De groep heeft zich tot doel gesteld om individuele mensen te faciliteren bij hun wens om de maatschappij te verbeteren. ADG dienstengroep heeft de overtuiging dat positieve verandering van onderaf kan komen. Met 40.000 medewerkers in veelal uitvoerende beroepen hebben de mensen van ADG dienstengroep de mogelijkheid om impact te maken en anderen te stimuleren datzelfde te doen. Onder de noemer ‘De Wil’ is ADG dienstengroep een project gestart om deze bewegingen van onderaf zichtbaar te maken en te ondersteunen.

www.deheldenvandewil.nl

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Vanzelfsprekend onderschrijft Asito de Code Verantwoordelijk Marktgedrag volledig. Hier leest u onze zelfverklaring over dit onderwerp. Wij roepen onze klanten op om ook deze code te ondertekenen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm