Onze schoonmaakkrachten

10.000 trotse schoonmaakkrachten van meer dan 100 nationaliteiten. Deze mensen representeren Asito iedere dag bij meer dan 3.000 zakelijke klanten. Met moderne opleidingen en de nieuwste schoonmaakmaterialen en –middelen gaan zij iedere dag op pad.


10.000 trotse vakkrachten

10.000 vakmensen die met trots hun werk uitvoeren. Mensen die zich verbonden voelen met uw organisatie. Dát zijn onze schoonmaakkrachten. Weet u hoe de schoonmaakkracht heet die iedere dag uw bureau schoonmaakt? Vraag het hem of haar eens. De kans is groot dat u erachter komt dat schoonmakers heel interessante mensen zijn. Door de diversiteit onder onze collega’s zijn er talloze bijzondere verhalen te vinden. Verhalen van mensen uit alle windstreken, van alle leeftijden en vanuit talloze culturen. U zult er ook achter komen dat schoonmaken een serieus vak is. Een vak waarvoor je niet alleen een goede opleiding nodig hebt, maar ook de juiste mindset. Dienstverlenend, gastvrij, secuur en met gevoel voor de wensen van de klant.

"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

ITC International Hotel BV

De mens achter de schoonmaakkracht

Er gaat zoveel schuil achter onze schoonmaakkrachten dat we dit zichtbaar wilden maken. Daarom hebben we een boek gemaakt waarin twaalf van onze collega’s hun levensverhaal vertellen. Dit boek, broodje heimwee, vertelt waarom zij hun land verlieten, hoe zij de liefde achterna reisden, hoe zij een carrière als zangeres opgaven en hoe zij gewoon de beste oma aller tijden zijn. Interesse? Mail ons en we sturen u het boek toe.

Opleiding

Bij Asito verzorgen we jaarlijks meer dan 1000 opleidingen. We geven niet alleen de basisopleiding schoonmaak, ook vele andere opleidingen. In samenwerking met de RAS (de officiële opleidingsinstantie in de schoonmaakbranche) hebben we een opleiding ontwikkeld specifiek voor het schoonmaken op stations. En samen met het ROC van Twente hebben we een MBO niveau 2 opleiding opgezet voor breed inzetbare facilitair professionals.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm