Vakmanschap met meerWaarde

Vanzelfsprekend levert Asito de beste schoonmaakdiensten, en we willen meer doen. We willen meerWaarde leveren op gebieden die er voor ú toe doen. Gastvrijheid, duurzaamheid en inclusiviteit zijn slechts enkele voorbeelden.


Meer dan alleen schoonmaak

Asito werkt graag met u samen om uw doelen te realiseren. We delen graag onze kennis, ervaring en netwerken met u. Asito’s schoonmaakkrachten zijn vakmensen. Met een gedegen opleiding en de beste materialen en middelen zorgen zij er iedere dag voor dat uw pand perfect schoon is. Maar we doen graag meer. Op het gebied van facilitaire zaken of daarbuiten.

“Asito beweegt mee met onze regieorganisatie en de doorontwikkeling naar een prestatiecontract. De schoonmakers zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor hun werk.”

VGZ

Facilitaire uitdagingen

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden zijn er talloze voorbeelden te noemen waar onze schoonmaakkrachten u extra kunnen ondersteunen. Is er een probleem met zwerfafval op uw locatie, bijvoorbeeld een school? Of wilt u meer werk maken van afvalscheiding en moet er een campagne opgezet worden in uw organisatie? Misschien wilt u mensen bewuster maken van hun energieverbruik? Hiermee kan Asito u helpen. Onze grote diversiteit aan klanten heeft ons ervaring gegeven met allerlei facilitaire uitdagingen. Kijk maar eens naar dit filmpje:

Bekijk de video


Duurzaamheid

Asito is jaren actief om haar eigen organisatie te verduurzamen. Al vanaf 2010 werken wij klimaatneutraal. Onze visie is echter dat je niet in je eentje duurzaam kunt zijn. Dat moet je met partners doen. Vandaar dat we graag met onze klanten op zoek gaan naar verduurzaming van onze samenwerking. We delen graag de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan om ook uw organisatie te helpen op weg naar duurzaamheid.

Lees meer over duurzaamheid.

Inclusiviteit

SROI, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, inclusiviteit…. Er zijn vele termen die hetzelfde doel omschrijven: sociaal ondernemen. Ondernemen op een manier die iedereen een kans geeft, ongeacht leeftijd, sekse, voorkeuren, overtuigingen of eventuele beperkingen. Asito is koploper op het thema inclusiviteit. We waren bij de eerste ondertekenaars van het Charter Diversiteit waarbij we onze ambitie duidelijk op tafel hebben gelegd: van 1.000 mensen de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen of wegnemen. We helpen u graag om ook mensen uit verschillende doelgroepen in uw organisatie hun plek te laten vinden.

Lees meer over diversiteit & inclusiviteit.

Meer weten over vakmanschap met meerWaarde

Wilt u meer weten over de meerWaarde die we voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm