Resultaatgericht schoonmaken

Wat vindt u belangrijker? Dagelijks een vochtige doek over álle tafels, of vooral tafels schoonmaken die gebruikt zijn? Het is een kwestie van bewust schoonmaken. Kijken wat nodig is en meedenken over efficiënt en resultaatgericht schoonmaken. Dat is wat u toch ook wilt?


Schoonmaken met hoofd en handen

Niemand wil een ‘automatische piloot’ die op de afgesproken tijd, haar vaste riedel volgt. Waarom schoonmaken wat nog schoon is? Resultaatgericht schoonmaken doe je met je ogen en met je verstand. Het vraagt om ‘kijken waar je mee bezig bent’ en om ‘bewust nadenken over wat je doet’.

"Schoonmaak is meer dan een programma op papier. Asito is flexibel en denkt mee. Zo wordt snel actie genomen en geschakeld, ook in onverwachte situaties, zodat een goede kwaliteit altijd gewaarborgd blijft."

ITC International Hotel BV

Resultaatgerichte schoonmaakkrachten

Wilt u meer weten over de samenwerking met resultaatgerichte schoonmaakkrachten van Asito? Mail of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Spreek een kwaliteitsniveau af met Asito

Het gaat om de kwaliteit en beleving van wat schoongemaakt is. Niet het aantal keren stofzuigen telt, maar het stofzuigen van een vloer die rommelig is. Bij resultaatgericht schoonmaken spreken we vooraf een kwaliteitsniveau met u af. Dit vraagt om heldere afstemming. U geeft aan wat u verstaat onder een opgeruimd en schoon bedrijf. Wij zorgen ervoor dat we minimaal aan dit kwaliteitsniveau voldoen.

Het voordeel van resultaatgericht schoonmaken

  • Is iets schoon, dan schoon maken wat vies en/of gebruikt is
  • De ruimte oogt schoon, voelt schoon en is schoon
  • Meer resultaat in minder tijd
  • De mensen van Asito houden van hun werk, ze werken doordacht en efficiënt

Zinvol werken is fijn

Resultaatgericht schoonmaken vraagt om meer inzicht, aandacht en verantwoordelijkheid van de mensen die het doen. Het is een kwestie van bewust en serieus bezig zijn met je werk. De schoonmaakkrachten van Asito zijn hierin getraind. We zorgen dat we de dingen doen die nodig zijn. Dat levert positieve reacties op. Resultaatgericht werken is zinvol en het geeft voldoening. Dat maakt schoonmaken voor ons zo fijn.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm