bekijk

samen
& schoon

Waar wij zijn, wordt het schoon. We werken elke dag aan een betere leefomgeving. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht.

We kijken verder dan morgen en terug met trots

bekijk hier de video

Partners die Asito vertrouwen

Zorg

&

Asito

Industrie

&

Asito

Mobiliteit

&

Asito

Onderwijs

&

Asito

Overheid

&

Asito

Recreatie

&

Asito

Retail

&

Asito

Zakelijk

&

Asito

innovatie & Asito

Voor elkaar, voor groen en nieuwe generaties

De wereld verandert sneller dan ooit. Wij denken mee met de klant en kijken altijd vooruit. Samen zoeken we naar innovatieve en praktische manieren om ons werk efficiënter te maken en waardevol te zijn. We houden ervan om deze innovaties te testen met de klant. Zo blijft de klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én we testen gelijk of het in de praktijk toepasbaar is. Daarbij kijken we altijd naar duurzaamheid, zodat we ook betekenisvol blijven voor toekomstige generaties.

Innovatie VR bril

Asito in de buurt

Je kent Asito misschien van grote bedrijven of specialistische diensten. Maar we zijn er ook voor het mkb-bedrijf, de huisartsenpraktijk of winkel bij jou in de buurt.

Asito in de buurt is ons concept voor bedrijven die behoefte hebben aan standaard schoonmaakdiensten. Gewoon goede schoonmaak met een vaste schoonmaker en een klantenservice die voor je klaarstaat.

iconicon
lees meer over Asito in de buurt

Voor bedrijven

Schoonmaak bij jou in de buurt

Professionele schoonmaak voor jouw bedrijf. Zonder poespas, direct geregeld en altijd bereikbaar.

offerte aanvragen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Geef ons maar ongelijk

Wij omarmen dat niemand gelijk is en daarom iedereen ertoe doet. Werkplezier en denken in mogelijkheden vinden wij belangrijk. Onze mensen verder helpen zodat zij kunnen groeien in de rol die bij hen past. Lees hieronder de verhalen van onze collega’s.

Inspirerende loopbaan verhalen bij Asito

Binnen Asito Mobiliteit zijn mooie voorbeelden te vinden van medewerkers die op unieke manier hun eigen weg in hun loopbaan vinden. Kansen voor persoonlijke groei ontstaan, doordat er aandacht wordt geschonken aan de capaciteiten en wensen van de mensen. En doordat op het goede moment de juiste vragen worden gesteld. 

iconicon
lees verder
Semsa en Asito

'Ik kreeg de mogelijkheid om een taalcursus te doen. Ik ben via Asito nu taalambassadeur'.

iconicon
lees verder
Budgetcoach John Verpoort

Bij Asito staat het welzijn en geluk van de medewerkers centraal. Als medewerkers zich goed voelen, heeft dat een positief effect op hun werk. Asito biedt verschillende ondersteuningsmogelijkheden, zoals fysiotherapie, mentale coaching en loopbaanbegeleiding. Daarnaast hebben de medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van budgetcoaching, zowel door intern opgeleide coaches, als met hulp van externe experts.

iconicon
lees verder
Angela en Asito

'Via het UWV en Werkgevers Servicepunt ben ik bij Asito terechtgekomen.'

iconicon
lees verder
Trotse Asito medewerkers

Werken bij Asito

Samen met onze collega's van meer dan 100 verschillende nationaliteiten zorgen we elke dag voor een betere leefomgeving. Elke collega heeft een eigen karakter, afkomst en opleiding. Het zijn de verschillen die ons werkplezier geven en werkdagen leuker maken. Iedereen heeft dezelfde kansen. Wil jij hier ook deel van uitmaken? Bekijk onze vacatures en solliciteer.

vakantiewerk & Asito

ontdek wat
werkt voor jou

Je wilt extra geld verdienen. Maar ook leuke dingen doen tijdens je vakantie. Bij ons werken is dé manier om extra geld te verdienen deze zomer. Waarom? Onze tijden zijn flexibel. Je werkt met leeftijdsgenoten. En verdient goed. Je maakt ‘s ochtends een bed op in een vakantiepark. ‘s Middags lig je te bakken in de zon. Lekker geld verdienen en toch genieten. Jij bepaalt wanneer en hoeveel je werkt. Jij kiest wat werkt voor jou.

Duurzaamheid
& Asito

Wij geloven dat impact maken keuzes maken is. We pakken stap voor stap thema’s op waar we op de korte en op de lange termijn het verschil kunnen maken. We vertellen een eerlijk verhaal in onze reis naar een duurzamer schoonmaakbedrijf. Want samen zijn we onze leefomgeving. En samen werken we aan een betere leefomgeving.

Asito medewerkers op de fiets

wij zijn Asito

Trots op ons familiebedrijf

We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Juist in een wereld die zo snel verandert, vormen ze onze basis. We zijn nuchter en bescheiden. Omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. We maken ons hard voor een betere leefomgeving. Niet alleen voor klanten en collega’s, ook voor de wereld om ons heen.

Joop van RiemsdijkFamiliebedrijf Asito

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag in contact!

13
March
2024

Asito stelt Adriaan Belonje aan als CEO

Schoonmaakorganisatie Asito, onderdeel van ADG dienstengroep, stelt Adriaan Belonje (49) aan als nieuwe CEO. Hij volgt Bob Mols op die per 1 april as. na zeven jaar de organisatie verlaat. Belonje was tot voor kort CEO van The Adecco Group Nederland, onderdeel van een van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd.

icon
lees verder
Adriaan Belonje

Locaties

Dagelijks werken meer dan 10.000 collega’s verspreid over lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving.

Asito hoofdkantoor
vakantiewerk?
vakantiewerk nodig?