Reinigen kantoorapparatuur en computers

Van kantoorapparatuur en hardware verwacht u dat het werkt. Niets zo vervelend als een printer die hapert of een computer die uitvalt. Zeker als dit gebeurt op momenten waarop u druk bent. Door intensief gebruik vervuilt apparatuur sneller dan u wellicht denkt. In toetsenborden verzamelen zich vuil en kruimels. En wat dacht u van bacteriën en virussen die zich verzamelen op computermuizen, printers en telefoons.

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

 • Vrij van stof en bacteriën

  Computersystemen zijn kwetsbaar. Laat reiniging daarom uitsluitend uitvoeren door vakmensen van Asito. Met een select aantal partners verzorgen we de reiniging van alle voorkomende kantoorapparatuur. We brengen een antibacteriële coating aan die zorgt voor een continu desinfecterende werking. Daardoor blijft uw kantoorapparatuur langer schoon. Door de apparatuur stofvrij te houden neemt de kans op storing en uitval aanzienlijk af.

 • Helder en duidelijk

  Asito staat voor helderheid en duidelijkheid. Vooraf nemen we specifieke wensen met u door. Op basis van een hardware-inventarisatie ontvangt u een helder en transparant voorstel. Zo weet u vooraf precies waaraan u begint.

 • Meer informatie over reiniging van kantoorapparatuur en computers

  Wilt u meer weten over reiniging van kantoorapparatuur en computers door Asito? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 0546 48 49 50 voor een afspraak. We maken graag tijd voor u vrij.

Voordelen reiniging kantoorapparatuur en computers door Asito

 1. Minder storingen en langere levensduur kantoorapparatuur 
 2. Betere kantoorhygiëne, minder ziekteverzuim 
 3. Langer schoon door antibacteriële coating

"Meer dan 30 jaar komt Asito op de productiesite van Fujifilm. Een dergelijke relatie houdt in dat er wederzijds begrip en feeling moet zijn voor werkzaamheden. Wij beschouwen het een partnerschap."

Jos van Dommelen
Facilitair Manager - FujiFilm

FujiFilm

Asito is werkzaam in de volgende sectoren

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm