Asito Leisure B.V.

Van der Madeweg 1 -3
1114 AM Amsterdam-Duivendrecht
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 020 691 46 68
AsitoLeisureNoordWestBV@asito.nl


Asito is uw schoonmaakbedrijf in Leisure.


Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in schoonmaken en gastvrij handelen in leisure, dan bent u bij Asito aan het juiste adres. Asito voorziet in een compleet facilitair dienstenpakket voor leisure, de markt van accomodatieverhuur, in zowel hotels als vakantieparken. 


Onze gastvrije en sociaal vaardige medewerkers, die bij ons schoonmaakbedrijf werken, kennen als geen ander het belang van een schone leefomgeving, service en veiligheid voor uw gasten. Onze schoonmaakkrachten zijn opgeleid in gastvrijheid en het werken in de leisure. Afstemming over de dienstverlening vinden zij vanzelfsprekend. 


Wij blinken uit in ons vak. Het gaat om kwaliteit en beleving van de schoonmaak vanuit de ogen van uw gast. We investeren in de modernste technologie, heldere communicatie en eigen opleidingen. Onze medewerkers zijn voorzien van moderne technologie waarmee u direct inzicht krijgt in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We werken snel en efficiënt. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in hospitality optimaal van dienst zijn.


Maar onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf in leisure gaat verder dan alleen schoonmaken. Wij ontwikkelden verschillende specialistische diensten en concepten die nog beter inspelen op uw behoeften. Dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken en specialistische diensten zijn hier voorbeelden van. Via één centraal aanspreekpunt bieden we u vakmanschap voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Asito heeft een visie op schoonmaak in diverse situaties. Zo zijn we u als schoonmaakbedrijf nog beter van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm