Asito Medical Almelo B.V.

Josink Hofweg 10
7545 PP Enschede
Bekijk in Google Maps

Telefoon: 053 430 54 17
Medicalalmelo@asito.nl

Asito is uw schoonmaakbedrijf in Almelo

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Almelo dat gespecialiseerd is in schoonmaken in de zorg, dan bent u bij Asito aan het juiste adres. Asito voorziet in een compleet facilitair dienstenpakket voor zorginstellingen als ziekenhuizen, klinieken, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. 

Onze gastvrije en sociaal vaardige medewerkers, die bij ons schoonmaakbedrijf in Almelo werken, kennen als geen ander het belang van een schone leefomgeving voor uw cliënten. Onze schoonmaakkrachten zijn opgeleid in gastvrijheid en het werken in de zorg. Afstemming over de dienstverlening met de verpleging vinden zij vanzelfsprekend. We kennen de voorschriften waaraan u, en dus ook wij, ons moeten houden.  

Wij blinken uit in ons vak. We investeren in de modernste technologie, heldere communicatie en eigen opleidingen. Onze medewerkers zijn voorzien van moderne technologie waarmee u direct inzicht krijgt in afspraken, controles, tijdsbestekken en kwaliteit. We werken snel en efficiënt. Zo kunnen we u als schoonmaakbedrijf in Almelo optimaal van dienst zijn.

Maar onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf in Almelo gaat verder dan alleen schoonmaken. Wij ontwikkelden verschillende specialistische diensten en concepten die nog beter inspelen op uw behoeften. Dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken en specialistische diensten zijn hier voorbeelden van. Via één centraal aanspreekpunt bieden we u vakmanschap voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Asito heeft een visie op schoonmaak in diverse situaties. Zo zijn we u als schoonmaakbedrijf in Almelo nog beter van dienst.

Terug naar alle vestigingen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Op basis van uw offerteaanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij nemen contact met u op en maken vervolgens een offerte op maat voor u.

Vraag offerte aan Of neem contact met ons op

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito

Asito bedrijfsfilm