Boels Rental en Asito verlengen sterke verbintenis

Boels heeft het contract met schoonmaakbedrijf Asito verlengd én uitgebreid. Vanaf 1 april gaat Asito de schoonmaakwerkzaamheden op 24 vestigingen van Boels Rental verzorgen. Dit betekent een uitbreiding met 8 locaties door het hele land. Boels en Asito werken al jarenlang intensief samen.

Commercieel Directeur van Asito Remko Stolk: “We zijn blij dat we de dienstverlening bij Boels Rental kunnen uitbreiden en continueren. Daarnaast verwelkomen we Boels Rental als preferred supplier voor het leveren van equipment, zoals schaarliftjes en hoogwerkers.”

Asito en Boels hebben een sterke verbintenis. Regio Zuid voert al vele jaren naar alle tevredenheid de schoonmaakwerkzaamheden uit op het hoofdkantoor van Boels. Omdat Asito is meegegroeid met Boels Rental, werd een jaar geleden besloten dat Boels Rental onder verantwoordelijkheid van landelijk beheer kwam te liggen, in plaats van de regio. Wederkerigheid is ook een belangrijk deel in de nieuwe samenwerking. Asito verzorgt de schoonmaakwerkzaamheden bij de Boels vestigingen, terwijl Boels Rental op zijn beurt materieel aan het schoonmaakbedrijf levert.

Asito kwam als beste uit dit offertetraject en gaat daarmee een nieuw contract aan met een looptijd van vier jaar, inclusief twee optiejaren. “We kijken er naar uit om de samenwerking met Asito te intensiveren”, aldus Rob Derkx, Key Accountmanager Sales Benelux bij Boels.


Contract asito %20  boels 05 staand
Contractondertekening

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito