Curlingapp cadeau voor curling-community

Het Nederlandse curlingteam en hun hoofdsponsor Asito lanceren vandaag een nieuwe curlingapp: Curling Winter Games. Het team en de sponsor schenken de app aan de wereldwijde curling-community en iedereen die nieuwsgierig is naar de sport. Vanaf vandaag is de app gratis en volledig reclamevrij te downloaden in de app store en Google Play store.

Sander Haas (Asito): ‘We zijn anderhalf jaar geleden binnengetreden in de curlingwereld. We zijn geïnspireerd door de passie waarmee het Nederlandse team haar sport uitdraagt. Het team is vastbesloten om aan iedereen te laten zien dat curling een serieuze sport is: moeilijker dan je denkt, zowel fysiek als mentaal uitdagend, maar bovenal erg leuk om te doen. Wij als schoonmaakbedrijf hebben een zelfde soort missie. Wij verspreiden de boodschap dat schoonmaken een echt vak is en dat de mensen die dit vak iedere dag uitvoeren, daar waardering en respect voor verdienen. Deze krachtige link vormt de basis voor de samenwerking tussen Asito en het curlingteam. Deze nieuwe curlingapp is onderdeel van onze gezamenlijke reis. We hopen dat de app meer mensen met de curlingsport in aanraking brengt en laat zien hoe leuk het is. We hebben het spel wereldwijd beschikbaar gemaakt en hopen dat veel mensen een digitaal spelletje curling zullen gaan spelen.’

De nieuwe curlingapp is te downloaden vanaf de App Store en de Google Play store, onder de naam Curling Winter Games.

17%201206%20curlingapp%20gelanceerd
​Curling Winter Games cadeau van het Nederlands Team en sponsor Asito

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito