Dit zijn de vijf SvhJ finalisten!

Na een zenuwslopende dag zijn woensdag 17 april vijf kanjers uitgekozen die doorgaan naar de finale van de Asito Schoonmaakkracht van het Jaar 2019. Semsa Bagir - Gullu, Henriette Wenting, François van de Ven, Dinie Vinke en Gré Ottens gaan tegen elkaar strijden in de finale op 14 juni.

Vijftien halve finalisten en ruim 100 supporters waren gisteren aanwezig in het Heracles Stadion. Daar doorliepen ze drie rondes, waarbij de schoonmaakkrachten werden getest op hun theorie- en praktijkkennis. In een skybox in het stadion deden zij een theorietoets. In de kleedkamer werd een praktijktoets afgenomen. En in de businessclub gingen de kandidaten met elkaar en de jury in gesprek om degene te vinden die het beste visitekaartje is voor het schoonmaakvak.

V.l.n.r. Henriette, Dinie, Semsa, François en Gré

Juryvoorzitter Joost Brinkhuis: ‘Stuk voor stuk zijn dit trotse schoonmaakkrachten die het voor elkaar krijgen om naast hun werk iets extra te doen voor hun klanten en collega’s. Het is jammer dat er maar vijf mensen door mogen naar de finale, want er zaten weer veel echte toppers tussen.’

De finalisten worden de komende weken allemaal op hun werklocatie bezocht door de jury, die daar in gesprek gaat met de klant en de collega’s van de finalisten. Tijdens de finale op 14 juni bij het Asito hoofdkantoor in Almelo zullen de finalisten nogmaals drie opgaven moeten uitvoeren. Daar wordt ter plekke de winnaar gekozen door de jury, José de Bock, de winnaar van vorig jaar en Monique van Riemsdijk, de eigenaresse van Asito.

Dit%20zijn%20de%20vijf%20finalisten%20svhj%202019
Dit zijn de vijf finalisten SvhJ 2019

Recente nieuwsberichten

Nieuws & blog

Over Asito

Voor Asito staat het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij voorop om zo samen tot resultaten te komen. Het is deze maatschappelijke relevantie die Asito vanuit haar hart wil uitdragen. Dit komt dan ook tot uiting in onze visie en missie.

Lees meer over Asito